Анні Копил (дів.Засмоліна)

Kopylвипускниці МП «Соціальна робота» 2012 р. потрібна термінова операція на серці. Діагноз  – мітральна недостатність, операція – пластика мітрального клапана (протезування) призначена на вересень. 

 

Станом на 3 вересня:  Друзі, Аня повідомляє, що обстеження перед операцією показали позитивну динаміку, операцію відкладено до лютого.  Ані дозволили повернутись додому, наступне обстеження через півроку. 

 

Наразі благодійну кампанію зі збору коштів на операцію Анні призупиняємо. Аня та її родина вдячні за фінансову допомогу і моральну підтримку.

Детальніше...

Ростиславу Захарія

svitozar3-го липня трирічному Ростиславчикові, сину  могилянців Оксани та Світозара Захарія, зробили операцію в Ізраїлі. Операція пройшла успішно, прогнози на реабілітацію позитивні.  Ростиславчик потроху,спираючись на ходунки, починає вчитись ходити самостійно.

Наприкінці вересня др. Рохкінд, що робив операцію, буде в Україні, огляне ще раз Ростиславчика і дасть рекомендації щодо подальшої реабілітації. Після того почнеться "АКТИВНЕ" життя.

  

Зичимо Ростиславчикові успішної  й швидкого реабілітації! А його батькам, Оксані та Світозарові, сил і терпіння. Віримо – Ростиславчик скоро буде самостійно ходити  і все буде добре! 

 

10 місяців тривала наша благодійна кампанія зі брору коштів на допомогу Ростиславчикові. 27 червня  ми призупинили кампанію до того часу, як буде зрозуміло наскільки тривалим  буде період  реабілітації.

 

Оксана та  Світозар переказують щиру  подяку всім, хто їх підтримав, допоміг  порадою, інформаційно та коштами!

 

Більше інформації  у facebook: Допоможіть Ростиславчикові / Rostyslav needs help

Детальніше...

Оксані Олійник (дів.Трояк)

Oliinyk_Oksana

випускниці БП "філософія", 2006, МП "культурологія", 2009. У травні в тридцятирічної Оксани Олійник виявили велику групу злоякісних новоутворень – "крупноклітинну анапластичну лімфому".   

 

Дослідження після останнього курсу лікування показали чудові результати - хвороба відступила! Оксана та її родина дуже дякують всім і кожному за допомогу і підтримку.   

 

Оксана  веде активне громадське життя на Полтавщині: ініціювала відродження та реставрацію шкіл, організувала величезну культурно програму для дітей та дорослих.  Більше інформації про її проекти на  fb Оксани.

 

Детальніше...

Анатолію Заволоці

anatoliy_zawoloka

випускнику БП «прикладна математика» - 2011, пр-ми спеціаліст «інформаційні управляючі системи та технології» - 2012.  

Благодійну кампанію по збору коштів на лікування ЗАКРИТО!

АНАТОЛІЙ ВЖЕ ВДОМА, УСПІШНО ПРОХОДИТЬ РЕАБІЛІТАЦІЮ. 

Бажаємо йому швидшого виконання мрії - зіграти з друзями у футбол.

Дякуємо всім, хто підтримував і допомагав. Разом - ми сила! 

 

Детальніше...

Олексію Самокиші, студенту БП "політологія", 4 рік навчання

SamokyshУ січні 2016 року лікарі виявили злоякісні утворення в організмі Олексія, підозра на рак печінки. 

Результати досліджень: пухлина у кістковому мозку виявилася доброякісною!  

"Звісно потрібно зараз лікувати печінку, постійно спостерігатися, адже такі пухлини мають властивість перероджуватися. Порадившись із рідними, вирішили, що на подальшу діагностику та лікування нам має вистачити зібраних коштів та власних ресурсів."

 

МИ ПРИПИНЯЄМО ЗБІР КОШТІВ!  ОЛЕКСІЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО НАВЧАННЯ!

Олексій та його рідні дуже дякують за підтримку - відгукнулись дуже багато знайомих і незнайомих людей. Дякуємо всім і кожному!  

 

Детальніше...

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна