Анні Копил (дів.Засмоліна)

Kopyl

Kopyl
випускниці МП «Соціальна робота» 2012 р. потрібна термінова операція на серці. Діагноз  – мітральна недостатність, операція – пластика мітрального клапана (протезування) призначена на вересень. 

 

Станом на 3 вересня:  Друзі, Аня повідомляє, що обстеження перед операцією показали позитивну динаміку, операцію відкладено до лютого.  Ані дозволили повернутись додому, наступне обстеження через півроку. 

 

Наразі благодійну кампанію зі збору коштів на операцію Анні призупиняємо. Аня та її родина вдячні за фінансову допомогу і моральну підтримку.

 

Слідкуйте за новинами у fb на сторінні Ані й в групі підтримки   "Серце Ані - в ритм із твоїм. Допоможімо"

 

Історія:

За уточненими даними необхідно 200 тис. грн.

Родина зібрала 122 тис. грн. Майже 60 тис. надіслали небайдужі після оголошення благодійної кампанії. Залишилось зібрати ще 20 тис.

Анна пише:  «10 липня я пройшла обстеження в клініці Амосова, і мені призначили операцію на серці. Зволікати не можна, наслідки можуть бути невтішними. Сума, яку потрібно зібрати на операцію та подальшу реабілітацію, на жаль, повністю нашій родині не посильна. 60 тис. грн. потрібно лише на матеріали, ліки та протези на операцію,  а подальша реабілітація коштуватиме не менше. Приблизно ми рахували не менше 100 тис. грн.  Тому звертаюся до всіх не байдужих, і хто має можливість допомогти, ми не відмовимось від будь-якої допомоги.  Лікар назначив операцію на вересень, тому часу теж мало. Моя мрія чим швидше це пережити і вернутися здоровою до свого синочка, якого на час операції та реабілітації я мушу залишити на родичів на невідомий термін».

Слідкуйте за новинами в групі підтримки на fb.

Сторінка Анни у fb

 

 

Реквізити для перерахунку коштів

Одержувач: ПАТ КБ ПриватБанк

Код одержувача (ОКПО, ЄДРПОУ): 14360570

Код банку одержувача (МФО): 305299

Рахунок одержувача: 29244825509100

Призначення: для поповнення картки 5168 7572 1680 8263, Анна Засмоліна (Копил)

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна