400years_small

corona

collazh

Останні новини

  • Оголошено переможця конкурсу для студентів ФПвН від Фонду ПАТ "Агрокомбанк"

    У вересні в НаУКМА проходив конкурс для бакалаврських та магістерських програм факультету правничих наук.

    Основними умовами участі у конкурсі є високий навчальний рейтинг студента НаУКМА, участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах для молоді, активна наукова та громадська діяльність. 

    Цьогорічним лауреатом конкурсу став студент 5 року навчання Олег Дикий.


  • Визначено лауреата конкурсу для студентів ФЕН "Зірка факультету"

    Завершився конкурс серед студентів-економістів на відзнаку "Зірка факультету", який проводиться за підтримки фонду родини Ковальських (Канада).

    Цьогорічну відзнаку "Зірка Факультету! здобув студент 3-го року навчання Тарас Поліщук (спеціальність «Економічна теорія»);


  • Визначено переможця конкурсу Фонду EY для студентів факультету правничих наук

    У вересня оголошено про початок конкурсу для студентів 3-4 року навчання Факультету правничих наук.

    В ході всього конкурсного відбору найкращі результати продумонструвала студентка 4-го року Христина Пеник.

    Вітаємо Христину з перемогою у конкурсі компанії EY.


  • Визначено переможців конкурсу Іменного фонду EY для викладачів НаУКМА

    На початку вересня було оголошено про конкурс для викладачів факультету економічних наук за підтримки Фонду компанії EY.

    29 вересня на засіданні конкурсної комісії визначено переможців. Цього року ними стали:

    Ніна Дмитрівна Чала, д.н.держ.упр., на посаді професора кафедри маркетингу та управління бізнесом, та Олена Костянтинівна ПРімєрова, к.е.н., доцент кафедри фінансів.


  • ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ФОНДУ EY ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІЧНИХ НАУК НАУКМА

    На початку вересня було оголошено про конкурс для викладачів факультету економічних наук за підтримки Фонду компанії EY.

    29 вересня на засіданні конкурсної комісії визначено переможців. Цього року ними стали:

    Ніна Дмитрівна Чала, д.н.держ.упр., на посаді професора кафедри маркетингу та управління бізнесом, та Олена Костянтинівна ПРімєрова, к.е.н., доцент кафедри фінансів.


  • Оголошено переможця конкурсу Смолярчуків

    Традиційно в НаУКМА протягом вересня проходять конкурси Іменних фондів, які створені у нашому університеті відомими компаніями, банками та благодійниками для відзначення наших студентів та викладачів.

    25 вересня відбулося засідання комісії конкурсу на кращу курсову роботу для студентів кафедри історії Факультету гуманітарних наук, який підтримується Іменним фондом Григорія та Розадії Смолярчуків (Канада).

    Цьогорічним переможцем конкурсу стала студентка 4 року навчання Факультету гуманітарних наук Олександра Ганзюк.

    Вітаємо Олександру з перемогою у конкурсі!

     


Благодійний вечір до 400-ліття Києво-Могилянської Академії

Свобода. Лідерство. Інновації. Творимо майбутнє разом

 

01 жовтня в Українському Домі пройшов Благодійний вечір “Свобода. Лідерство. Інновації. Творимо майбутнє разом!” – кульмінаційна подія благодійної кампанії у рамках відзначення 400-ліття Києво-Могилянської академії.  

Вечір зібрав близько 200 представників державної влади, бізнесу, могилянської спільноти, митців та громадських діячів. Серед них 65 випускників НаУКМА.

IMG_2756 IMG_6258 3

Серед гостей Могилянки були голова КМДА Віталій Кличко, міністр освіти та науки Сергій Квіт, віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко, міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, заступник Глави АП Ростислав Павленко, голова правління «Райффайзен Банк Аваль» Володимир Лавренчук, випускники, партнери та друзі Могилянки.

 

IMG_3084  IMG_6281

Почесним спікером заходу став Богдан Гаврилишин – відомий у всьому світі вчений, громадський діяч, почесний професор НаУКМА. Вже більше 50 років він виступає консультантом з питань державного управління та міжнародного бізнесу, побувавши за цей час у 89 країнах світу та змінивши на краще ситуацію у багатьох з них.

Відкриваючи вечір, президент НаУКМА Андрій Мелешевич сказав: «Могилянка – це спільнота викладачів, студентів, співробітників, випускників і друзів університету, людей різних культур і походження, які поділяють та розвивають культурні та духовні традиції Академії. Академія ніколи не стоїть осторонь того, що відбувається в нашій державі – ми беремо активну участь у тому, що розвиває та зміцнює Україну. Всі, хто допомагає Могилянці, хто поділяє наші цінності й долучається до великої справи, яку ми робимо, стають членами нашої громади, нашої родини».  

Привітав Могилянку з 400-літнім ювілеєм і голова КМДА Віталій Кличко: «Благодійний вечір – це місце, куди ми прийшли для того, щоб підтримати Могилянку. Я дуже поважаю цей університет. Тут навчалося багато моїх друзів та колег. І допомогти Могилянці в міру моїх сил я вважаю своїм почесним і приємним обов’язком».  

 

IMG_3258  IMG_3346  IMG_3256

Однією з найцікавіших подій насиченої програми вечора став благодійний аукціон, на якому були представлені ексклюзивні твори мистецтва, майстер-класи від відомих людей та унікальні пропозиції від самої Могилянки.

Найгостріша боротьба розгорнулася за авторську програму «Школа стратегічного архітектора» від Києво-Могилянської бізнес-школи та поїздку на хутір почесного президента НаУКМА В’ячеслава Брюховецького.

 

IMG_3024  IMG_3125

Навчальна програма від КМБШ стала найдорожчим із проданих на благодійному аукціоні лотів – її придбали за 40 000 грн., перевершивши початкову ціну вдвічі. А гостем пана Брюховецького стане Віталій Кличко, який виграв цей лот.

 

Завдяки Благодійному вечору було залучено близько 830 000 грн.

 

Крім того, ще 250 000 грн. залучено під час цьогорічної благодійної кампанії до 400-ліття Академії на англомовні рецензовані журнали Kyiv-Mohyla Scholarly Peer-Reviewed Journals. Партнерами цього проекту стали ЮФ "Бейкер і Макензі", Євгеній Уткін і родина Вікторії Гуменюк та Сергія Сегеди.

 

Завдяки коштам, залученим під час вечора та в ході благодійної кампанії у 2015 році проведено заходи до 400-ліття Києво-Могилянської академії (Урочистий вечір "Києво-Могилянська академія в історії України. Вчора. Сьогодні. Завтра", Міжнародна наукова конференція "Ad fontes /До джерел". Благодійний вечір з нагоди 400-ліття), англомовні рецензовані журнали та проект Мережі ХХІ ст. - модернізацію мережного обладнання та Wi-fi 4 го копусу НаУКМА.

Друзі та партнери Могилянки, котрі не змогли взяти участь у благодійному вечорі, мають можливість долучитися до одного з трьох благодійних проектів, збір коштів на які триває.

Спільнота Могилянки дякує всім, хто підтримав нас на благодійному вечорі і допоміг створити його святкову, незабутню атмосферу.

Ми щиро вдячні партнерам благодійного вечора "Свобода. Лідерство. Інновації. Творимо майбутнє разом!":

 MD arterium_logo_ua_vert logo-ukr 1  EmCell_logo-1PBN 3G_logo_200154 logo  invest_uk_vert

 Інформаційну підтримку події забезпечили

Fokus ua_pershyi_blueonwhite 1+1 ACC-Logo---WHITE 5tv_logo LIFE_PRAVDA_COM_UA_LOGO EBA   Logo

 

 

 

 

 

 

Більше про подію Ви можете дізнатися тут або за тел. 044-463-7110 та e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Запрошені почесні гості

Віталій Кличко -  голова КМДА

Ростислав Павленко -  заступник Глави адміністрації президента України

Геннадій Зубко -  віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства

Олексій Павленко -  міністр аграрної політики та продовольства України  

Сергій Квіт - міністр освіти і науки, президент НаУКМА 2007-2014

Інна Совсун - 1-й заступник міністра освіти і науки України   

Юлія Клименко - заступник міністра, керівник  апарату Міністра економічного розвитку і торгівлі України

Артем Біденко - заступник міністра інформаційної політики України 

Оксана Маркарова -  заступник міністра фінансів,керівник апарату  

Роман Качур - заступник міністра фінансів з невиробничих видатків

Василь Кисіль - засновник і старший партнер юридичної фірми «Василь Кісіль і Партнери»

Володимир Лавренчук  - голова правління Райффайзен Банк Аваль

Наталя Попович - президент PRP Group в Росії, Україні, та країнах СНД

Дмитро Тарабакін  - член Національної комісії зцінних паперів і фондового ринку

 

 


   
   

 

   
   
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна