400years_small

corona

collazh

Останні новини

  • Оголошено переможця конкурсу для студентів ФПвН від Фонду ПАТ "Агрокомбанк"

    У вересні в НаУКМА проходив конкурс для бакалаврських та магістерських програм факультету правничих наук.

    Основними умовами участі у конкурсі є високий навчальний рейтинг студента НаУКМА, участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах для молоді, активна наукова та громадська діяльність. 

    Цьогорічним лауреатом конкурсу став студент 5 року навчання Олег Дикий.


  • Визначено лауреата конкурсу для студентів ФЕН "Зірка факультету"

    Завершився конкурс серед студентів-економістів на відзнаку "Зірка факультету", який проводиться за підтримки фонду родини Ковальських (Канада).

    Цьогорічну відзнаку "Зірка Факультету! здобув студент 3-го року навчання Тарас Поліщук (спеціальність «Економічна теорія»);


  • Визначено переможця конкурсу Фонду EY для студентів факультету правничих наук

    У вересня оголошено про початок конкурсу для студентів 3-4 року навчання Факультету правничих наук.

    В ході всього конкурсного відбору найкращі результати продумонструвала студентка 4-го року Христина Пеник.

    Вітаємо Христину з перемогою у конкурсі компанії EY.


  • Визначено переможців конкурсу Іменного фонду EY для викладачів НаУКМА

    На початку вересня було оголошено про конкурс для викладачів факультету економічних наук за підтримки Фонду компанії EY.

    29 вересня на засіданні конкурсної комісії визначено переможців. Цього року ними стали:

    Ніна Дмитрівна Чала, д.н.держ.упр., на посаді професора кафедри маркетингу та управління бізнесом, та Олена Костянтинівна ПРімєрова, к.е.н., доцент кафедри фінансів.


  • ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ФОНДУ EY ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІЧНИХ НАУК НАУКМА

    На початку вересня було оголошено про конкурс для викладачів факультету економічних наук за підтримки Фонду компанії EY.

    29 вересня на засіданні конкурсної комісії визначено переможців. Цього року ними стали:

    Ніна Дмитрівна Чала, д.н.держ.упр., на посаді професора кафедри маркетингу та управління бізнесом, та Олена Костянтинівна ПРімєрова, к.е.н., доцент кафедри фінансів.


  • Оголошено переможця конкурсу Смолярчуків

    Традиційно в НаУКМА протягом вересня проходять конкурси Іменних фондів, які створені у нашому університеті відомими компаніями, банками та благодійниками для відзначення наших студентів та викладачів.

    25 вересня відбулося засідання комісії конкурсу на кращу курсову роботу для студентів кафедри історії Факультету гуманітарних наук, який підтримується Іменним фондом Григорія та Розадії Смолярчуків (Канада).

    Цьогорічним переможцем конкурсу стала студентка 4 року навчання Факультету гуманітарних наук Олександра Ганзюк.

    Вітаємо Олександру з перемогою у конкурсі!

     


Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 87

Оголошено кращих викладачів факультету природничих наук і кафедри англійської мови. Премія випускника Т.Лукачука

 

DSC02251

Посередній учитель розповідає,

Хороший учитель пояснює,
Кращий учитель демонструє,
Великий учитель надихає.
(Уільям Артур Уорд)

 

 

На Посвяті в першокурсники 31 серпня 2016 р. Тарас Лукачук, випускник НаУКМА 1997 року, вручив відзнаки викладачам Академії, які перемогли в конкурсі на здобуття премій за звання найкращого викладача. Піроженко Ірина Дмитрівна – найкращий викладач кафедри англійської мови та Коновалова Вікторія Валеріївна – найкращий викладач факультету природничих наук.


Відзнака за кращого викладача ФПрН та кафедри англійської мови заснована Тарасом Лукачуком у 2015 р. Конкурс проводився вперше і тривав весь 2015/2016 навчальний рік. Студентів опитував відділ стратегічного розвитку за допомогою анкет в кожному триместрі. Засідання конкурсної комісії відбулося 01.08.2016 р. і були визначені переможці згідно з положенням про конкурс.

 

 

Мета конкурсу:
• Сприяти підвищенню якості викладання та навчання в НаУКМА
• Стимулювати зростання рівня професійної кваліфікації професорсько-викладацького складу та педагогічної майстерності
• Публічно визнати найкращих викладачів за оцінюванням студентів НаУКМА та з врахуванням наукової роботи

Номінувати на премію могли представники кафедр, колеги, студенти, і могли подаватись самі викладачі

Згідно з положенням про конкурс на 2015/2016 н.р.,допускались до конкурсу викладачі у яких:

• стаж роботи в Могилянці - не менше 2 років поспіль,
• відсутність дисциплінарних стягнень в минулому році.,
• в оцінюванні студентів присутній нормальний розподіл рейтингових балів (наприклад, не тільки відмінні оцінки).

При підбитті підсумків: результати опитування студентів мали вагу 80% загального балу; результати критеріїв оцінки наукової та науково-методичної діяльності науково-педагогічних працівників НаУКМА мали вагу 20% від загального балу.

Всього було номіновано викладачів – 19, з них:
1. ФПрН – номіновано 13, з них:
- в штаті працюють постійно – 7, сумісники – 5, звільнених (на кінець навч.року) – 1,
- номіновано кафедрами – 3, номіновано студентами – 10

2. Кафедра англійської мови – номіновано 6, з них:
- в штаті працюють постійно – 6 (всі)
- номіновані кафедрою – 2, студентами – 4


Всього опитано (кількість анкет): 616
з них: 421 – ФПрН, 195 – англ.мова

Конкурсна комісія розглянула результати опитування студентів та наукової роботи викладачів і прийшла до єдиного вибору: переможцями конкурсу на кращого викладача стали Піроженко Ірина Дмитрівна, кафедра англійської мови та Коновалова Вікторія Валеріївна, кафедра хімії. У обох – найвищий рейтинг  за оцінкою студентів, а також найвищий рейтинг наукової роботи. Кожен викладач отримає премію у розмірі 24 тис.грн.

 

 1img 3107cut

 

- Я ставлюся до студентів так, як хочу, щоб вони ставилися до мене, - говорить Вікторія Коновалова. - Думаю, я справді багато віддаю. Дуже важлива для мене індивідуальна робота, особистий підхід до кожного студента.


- Я намагаюся ліпити зі студентів те, що треба, виходячи із запитів суспільства, - зізнається кращий викладач кафедри англійської мови Ірина Піроженко. - Мені дуже запам’яталося, як один студент сказав, що Могилянка не тільки дає знання, а й готує до життя.


Тарас Лукачук, який заснував відзнаку «Кращий викладач факультету природничих наук» та «Кращий викладач кафедри англійської мови» є випускником факультету суспільних наук НаУКМА 1997 року. Зараз він - президент регіону EEMEA компанії Jacobs Douwe Egberts. Тарас - неодноразовий номінант численних рейтингів, серед яких «ТОП-100 найкращих менеджерів України» та «Найкращі керівники українського бізнесу». Кілька років тому Тарас також заснував відзнаку «Найкращий викладач-наставник ФЕН».


- Могилянка дійсно багато дала мені, великою мірою сформувала моє світобачення та ті життєві принципи, якими я й досі щодня керуюся в житті, - розповів Тарас, виступаючи перед першокурсниками на церемонії посвяти у спудеї. - Я розумію, що студент повинен бути голодним, у позитивному значенні цього слова – голодним до знань, до розвитку, до всього нового, а от викладачі мають бути забезпечені. Тому через заснування цих відзнак я вирішив підтримати Академію. Колись і ви відчуєте, що час «віддати борг» і подумати, що ви можете зробити для Могилянки».


Уся могилянська спільнота вдячна Тарасу Лукачуку за можливості: для студентів — оцінити якість освіти, для викладачів — отримати визнання та матеріальну мотивацію продовжувати викладати якісно і надихати своїм прикладом інших!


У 2016-2017 навчальному році кожен викладач ФПрН та кафедри англійської мови може подати свою кандидатуру на участі в конкурсі на здобуття премій «Кращий викладач факультету природничих наук» та «Кращий викладач кафедри англійської мови».

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна