Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 87

Оновлено навчальну лабораторію хімії

 

 

MyjkyLaborat2016

 

До початку навчального року у лабораторії загальної та неорганічної хімії факультету природничих наук НаУКМА було встановлено два лабораторні столи-мийки. Столи виготовлено і встановлено за підтримки KMA gift shop.


Лабораторія загальної і неорганічної хімії - перша, поріг якої переступають наші студенти-першокурсники, – говорить заступник декана факультету природничих наук Поліна Вакулюк. – Значною мірою уявлення про працю науковця і процес наукового дослідження складається у студентів під впливом першого враження. Саме тому дуже важливо, щоб лабораторія мала гідний вигляд, була забезпечена сучасними лабораторними меблями та обладнанням, і студенти із задоволенням працювали там і почували себе причетними до осягнення таємниць хімії, здійснення нових відкриттів і мріяли стали справжніми дослідниками та фахівцями.


Нагадаємо, що в квітні цього року були оновлені лабораторні столи. Таким чином студенти факультету природничих наук починають свої практичні заняття в лабораторії оновленій завдяки двом партнерам Могилянки.


Дякуємо!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна