Завершився черговий цикл soft skills тренінгів для студентів НаУКМА від Корпорації "Артеріум"

 

Завершився черговий цикл softskills тренінгів для студентів НаУКМА, який було заплановано в межах співпраці з партнером університету - Корпорацією «Артеріум».

Trening Arterium

 

Як успішно пройти співбесіду з роботодавцем, створити вдалу слайдову презентацію свого проекту, як навчитися усвідомлювати свої емоції, контролювати їх та виявляти у співбесідника – опанувати цими навичками нашим студентам допомагав протягом трьох тренінгів Євген Куджоян, провідний тренер Корпоративного університету Корпорації «Артеріум».

 

Це ще один напрям плідної взаємодії університета та «Артеріуму». Нині в цій компанії працює багато наших випускників – хіміки, біологи, фінансисти.

 

Students trening Arterium

 Корпорація «Артеріум» є також надійним партнером нашого стратегічного проекту «Розвиток Факультету природничих наук» . Співпраця у цьому напрямку розпочалася у 2015 році: тоді вперше для шести кращих студентів природничого факультету, що навчаються за спеціалізацією «Хімія» та «Біологія», Корпорацією «Артеріум» були засновані стипендії. У 2016 році до цього переліку додалися три стипендії для магістрів-природничників, які перемогли у конкурсі наукових проектів. Наша плідна співпраця продовжується і розвивається. Спільнота могилянців висловлює щиру вдячність за тривалу плідну підтримку. Разом ми творимо університет, який змінює країну!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна