Визначено переможця конкурсу на отримання стипендії від Фонду родини Позняків

 Цьогорічним переможцем конкурсу від Фонду родини Позняків став Олексій Хомич, випускник ФПвН НаУКМА.

KhomychОлексій цього року вступив до НаУКМА на магістерську програму за спеціальністю «Право».

Уродженець села Велика Вільшанка, Олексій зарекомендував себе як особа, що здатна цілеспрямовано досягати мети. Долаючи труднощі, пов’язані з проживанням у сільській місцевості та складним матеріальним становищем, він став одним з кращих студентів-контрактників і зумів перейти на бюджетну форму навчання.

Окрім цього, Олексій Хомич проявляв громадську активність – стажувався в Раді адвокатів Київської області, був активним членом і організатором Ліги студентів Асоціації правників України, брав участь на міжнародних наукових конференціях. Усе перелічене дозволило Олексію перемогти у конкурсі на стипендію від Фонду родини Позняків.

Це означає, що втілено в життя ще одну мрію, і розкриється потенціал ще однієї особи, здатної змінити на краще цей світ.

Нагадаємо, що вступники на будь-яку магістерську програму в НаУКМА мають можливість взяти участь у конкурсі на право навчатися за контрактом за рахунок коштів Фонду родини Позняків.

Переможцю конкурсу покривається вартість сплати за перший рік навчання на магістерській програмі (повністю для першого місця і/або частково для другого).

Детальніше про конкурс Фонду можна дізнатися за посиланням .

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна