Відбувся черговий тренінг від Корпорації "Артеріум" для студентів НаУКМА

16 травня 2018 року відбувся черговий тренінг з набуття особистих навичок «Управління стресом», який провела для студентів НаУКМА сертифікований бізнес-тренер, психолог Ольга Назарук. Вона розповіла могилянцям про природу стресу, механізми його виникнення, різновиди поведінкової реакції на стрес, існуючі теорії та методики його подолання. Наостанок, учасники тренінгу, щоби закріпити набуті знання, спробували застосувати одну із пропонованих дуже дієвих тактик «Ракета».

 

Тренінг «Управління стресом» став завершальним з циклу soft skills-тренінгів у цьому навчальному році, який проводили для студентів НаУКМА висококваліфіковані тренери Корпоративного університету Корпорації «Артеріум».

 

Ми глибоко вдячні Корпорації «Артеріум» за тривалу плідну співпрацю з формування навичок особистого розвитку могилянців. Особлива подяка тренерам Євгену Куджояну, Тетяні Ковтонюк та Ользі Назарук, які щиро поділилися своїми знаннями. Набуті учасниками тренінгів знання сприятимуть їх подальшому розвитку і становленню як особистостей.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна