Міжнародний круглий стіл «Саміт Східного Парнерства у Вільнюсі. Що далі?»

02 грудня, КМЦ НаУКМА, вул. Іллінська, 9

 

За участю провідних європейських і українських експертів, а також з нагоди 125-річчя від дня народження Жана Моне Центр ім. Жана Моне НауКМА проводить круглий стіл, основними темами будуть:

- обговорення економічного, політичного і правового впливу саміту Східного Партнерства у Вільнюсі на Україну.

- з'ясування економічних, політичних і правових наслідків відмови українського уряду підписувати Угоду про асоціацію між ЄС та Україною;

- визначення викликів, які можуть постати перед Україною після саміту Східного Партнерства у Вільнюсі.

 

Робочі мови міжнародного круглого столу: англійська та українська (переклад не забезпечується).

 

До участі в міжнародному круглому столі запрошуються науковці, викладачі, аналітики, експерти, представники владних структур, міжнародних та громадських організацій, аспіранти, студенти.

 

Участь у міжнародному круглому столі безкоштовна.

Для участі в міжнародному круглому столі зареєструйтесь, будь-ласка, до 27 листопада 2013 року (включно), надіславши повідомлення на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з позначкою теми листа: семінар Жана Моне 02 грудня) або за тел: (044) 425 60 73 (Людмила Василівна Косенко).

Кількість учасників семінару обмежена.

Додаткову та поточну інформацію про круглий стіл можна отримати на веб-сторінці Центру ім. Жана Моне з європейських студій НаУКМА.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна