До уваги студентів вищих навчальних закладів України!

Консультаційний центр «Правнича клініка» факультету правничих наук Національного університету “Києво-Могилянська Академія” надає безкоштовну правову допомогу з питань захисту конституційних прав і свобод громадян та організацій, захисту прав молоді, неповнолітніх та ін.

 

У зв’язку з подіями на Євромайдані та участю студентів багатьох українських вищих навчальних закладів в акціях підтримки подальшої євроінтеграції України у частини студентів можуть виникнути певні запитання щодо власних прав та обов’язків, а також повноважень адміністрації ВНЗ відраховувати студентів через пропуски пар.

 

Якщо Ви належите до студентів, які хвилюються про можливі непорозуміння з керівництвом Вашого вищого навчального закладу у зв’язку із виходом на Євромайдан для участі в акціях громадянської підтримки євроінтеграції України, запрошуємо Вас звернутись до Правничої клініки НаУКМА за консультаціями.

 

Студенти-консультанти Правничої клініки надають консультації щодо вказаних прав, обов’язків,а також щодо порядку оскарження дій адміністрації навчального закладу та притягнення представників адміністрації ВНЗ до відповідальності в разі порушення законодавства України.

 

Чекаємо Вас за адресою:

вул.Набережно-Хрещатицька, 27, кімната 4 (перший поверх).

Тел./факс (044) 425-53 -61,

E-mail: Lawclinic-ukma @ukr.net

Додаткову інформацію Ви можете знайти на блозі Правничої клініки НаУКМА.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна