Зустріч з Дзвениславою Качур

05 грудня, о 15:00, корп. 3, кімната 213А

 

Екоклуб «Зелена Хвиля» за підтримки Природничого факультету НаУКМА запрошує Вас на зустріч з Дзвениславою Качур, випускницею НаУКМА 2005 року, яка представить свій досвід роботи еколога у Південно-Африканській Республіці (ПАР).

 

Презентація пані Качур на тему «Політика Південної Африки в галузі відновлювальних джерел енергетики» познайомить учасників з тим, як ПАР використовує приватно-державне партнерство, які соціально-економічні вигоди від цього отримують місцеві громади і не тільки.

На зустріч також запрошено експерта з відновлювальної енергетики Євгена Голубняка (The University of Kansas, США), який поділиться новинами про розвиток відновлювальної енергетики у США, у тому числі про сектор біопалива і проекти cap&trade.

Презентація пані Качур стосуватиметься Південно-Африканської державної Програми закупівлі електроене

ргії в незалежних виробників відновлювальних джерел енергії та її результатів. Особлива увага буде надана ризикам та перевагам соціально-економічного компоненту. Зустріч буде цікава насамперед тим, хто цікавиться та працює у галузі відновлювальної енергетики, зелених тарифів, розвитку приватно-державного партнерства, роботою з місцевими громадами і хоче більше дізнатися про іноземний досвід, а саме – досвід Південно-Африканської Республіки.

Програма передбачає презентації п.Качур та п. Голубняка, обговорення та неформальне спілкування.

 

Більше про зустріч можна взнати за посиланням.

За додатковою інформацією та для акредитації преси звертайтесь до Наталії Гозак, 067-6987651 natalia.gozak [at] ecoclub.kiev.ua

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна