Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Тетяна Чорнуха перемогла в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт

Дата публікації: 04.04.2012, 07:49

Студентка 4 року бакалаврської програми «Філософія» НаУКМА привезла з Одеси Диплом ІІ ступеня

Вітаємо з перемогою в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт з філософських наук Тетяну Чорнуху, студентку 4 року бакалаврської програми «Філософія».

Щорічний конкурс наукових студентських робіт проходив у два етапи. За результатами І туру конкурсу від кафедри філософії та релігієзнавства НаУКМА до участі в конкурсі були відібрані 3 студентки бакалаврської програми 4 р.н. із такими дослідженнями:

1. Марта Пасюк. Проблема людського «Я» в інтерпретації Поля Рікера.

2. Наталя Петрівна. Вчення Альфреда Адлера про людину.

3. Тетяна Чорнуха. Проблема людини у феноменологічній філософії (Е. Гуссерль і М. Мерло-Понті).

Роботи учасниць були спеціально оформлені та подані на розгляд конкурсної комісії під спеціальними шифрами.

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт з філософських наук проходив на філософському факультеті Одеського національного університету ім. І. І. Мечникова. 25 - 29 лютого 2012 р. відбувалося анонімне рецензування надісланих робіт членами галузевої конкурсної комісії. Вражає той факт, що з 86 робіт, поданих на конкурс із різних навчальних закладів України, 20 – виявилися повним плагіатом, а в 11 роботах були виявлені ознаки плагіату. Лише 55 робіт були допущені до фінального етапу – і серед них роботи всіх наших студентів. Детальніше звіт конкурсної комісії дивіться тут тут.

26-30 березня 2012 р. в Одесі кращі учасники конкурсу представили свої дослідження на підсумковій науково-практичній конференції. Тетяна Чорнуха, яка є однією з кращих студенток бакалаврської програми, виступила дуже професійно та переконливо, і здобула Диплом ІІ ступеня. Її робота «Проблема людини у феноменологічній філософії (Е. Гуссерль і М. Мерло-Понті)» була визнана однією з найкращих. Сподіваємося, ця перемога стане для Тетяни натхненням для подальшого фахового зростання.

Щиро вітаємо Віктора Петровича Козловського, доцента кафедри філософії та релігієзнавства НаУКМА, який був науковим керівником конкурсних робіт.

Велика вдячність Марині Леонідівні Ткачук, професору, завідувачу кафедри філософії та релігієзнавства НаУКМА за організацію конкурсу й допомогу в належному представленні конкурсних досліджень.

Дякуємо провідному спеціалісту кафедри Ярині Ігорівні Юринець за допомогу в організації конкурсу та поїздки студентів до Одеси.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна