Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Відкриття виставки фоторобіт любителів астрономії «Всесвіт поруч»

Дата публікації: 10.04.2012, 09:02

Воно відбудеться 17 квітня о 19.00 у Культурно-мистецькому центрі НаУКМА

Клуб любителів астрономії “Астрополіс” представляє фотовиставку, до експозиції якої увійшли фото астрономічних об'єктів: планет Сонячної системи та їх супутників, туманностей, в яких народжуються нові світи, далекі зоряні острови – галактики, що знаходяться за мільйони світлових років від Землі. Ці фотографії були зроблені любителями астрономії з усієї України протягом останніх кількох років Також будуть представлені роботи з Росії та Австралії.

Мета виставки – не тільки надати можливість широкому колу людей доторкнутися до краси Безкінечно Великого Всесвіту, в якому планета Земля є тільки мікроскопічною частинкою, але й пробудити інтерес до пізнання всіх проявів Світу навколо нас. Після проведення виставки в Києві, вона буде представлена і в інших містах України.

Клуб “Астрополіс” було створено у 2000 р. і на сьогоднішній день він об'єднує любителів астрономії Києва та інших міст України. Клуб проводить регулярні заходи для людей, зацікавлених астрономією: тематичні лекції, майстер-класи. Проводяться регулярні спостереження астрономічних об’єктів. Сайт клубу є одним з основних веб-ресурсів, де спілкуються любителі астрономії України.

Виставка проводиться за підтримки магазину астрономічної техніки “Астромагазин”.

Відвідати виставку можна до 4 травня 2012 року.

Контакти: Олександр Чубуков, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Адреса: вул. Іллінська, 9, Культурно-мистецький центр НаУКМА, 3-й поверх

Тел. 044 425-21-54, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Виставка працює з 11:00 до 19:00, крім суботи та неділі. Вхід вільний.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна