«Вікіфлешмоб» у Могилянці

27 квітня, З 11-00 до 12-00, к.15 Бібілотеки Антоновичів

 

Ви вже вікіпедист?

Або лише мрієте долучитися до цього грандіозного проекту?

Приходьте у неділю 27 квітня до Бібліотеки Антоновичів!

Запрошуємо вас долучитися до «Вікіфлешмобу» — дня написання статей в україномовний розділ Вікіпедії. Акція присвячена пам'яті загиблого 20 лютого під час подій Євромайдану студента-дописувача української Вікіпедії Ігоря Костенка, який запропонував ідею такої акції за півроку до загибелі.

Мета акції — залучити якомога більше людей до створення нових статей Вікіпедії у неділю 27 квітня.

Приносьте свої ноутбуки, або користуйтесь бібліотечними! Навчіться писати чи редагувати статті! Скористайтесь для уточнення бібліотечними джерелами – довідковою літературою на першому поверсі Бібліотеки (вільний доступ), або електронними ресурсами.

 

З 11-00 до 12-00 – не пропустіть майстер –клас «Вікі-вишкіл» проведе сама виконавчий директор Української Вікімедії Наталя Тимків у кімнаті 15 Бібліотеки Антоновичів.

Ця акція допоможе українській Вікіпедії, найбільшій енциклопедії українською мовою, досягти загальної кількості статей у 500 тисяч.

Для написання статей потрібні Ваші знання, вміння та бажання, а також матеріали та комп’ютер, а для їх публікації – інтернет.

Для флешмобу публікувати їх у Вікіпедії просимо саме 27 квітня.

Всі учасники акції, які створять корисну нову статтю Вікіпедїі у цей день отримають невеличкі пам'ятні сувеніри від ГО «Вікімедіа Україна».

Детальніше про акцію та загальну інформацію про написання статей можна дізнатися на сторінці Вікіпедія:Вікіфлешмоб.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна