Відійшла у вічність викладач кафедри англійської мови Людмила Омеляненко

16 травня 2014 року передчасно пішла з життя викладач кафедри англійської мови факультету гуманітарних наук Омеляненко Людмила Олександрівна.

 

Ми втратили особливу людину, яка протягом всього життя наполегливо і послідовно працювала над розвитком кафедри англійської мови та академії, була співзасновником Україно-канадійської школи англійської мови.

Життєвий шлях Людмили Олександрівни - зразок втілення людської гідності, працелюбності, відповідальності, добропорядності, вміння толерантно працювати з колегами та студентами. Людмила Олександрівна була знаним ентузіастом своєї справи, одним з найкращих фахівців із методики викладання англійської мови, автором навчально-методичних посібників, неодноразово відзначена подяками від адміністрації НаУКМА за внесок у розбудову університету.

 

Кафедра англійської мови, співробітники університету в глибокій скорботі співчувають родині Людмили Олександрівни.

Пам'ять про Людмилу Олександрівну як про добру, чуйну людину, яка вміла підбадьорити, зарядити своєю енергією, назавжди збережеться в наших серцях.

 

Громадська панахида відбудеться в понеділок, 19 травня, об 11-00 у Мистецькій бібліотеці (1 поверх Староакадемічного корпусу ІІ під’їзд).

Відспівування проходитиме у церкві Благовіщення Божої Матері о 12-00.

 

Світла пам'ять, вічна пам'ять...

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна