Відійшов у вічність викладач кафедри фізвиховання Анатолій Миколайович Сотула

23 травня 2014 р. передчасно пішов з життя старший викладач кафедри фізичного виховання Сотула Анатолій Миколайович.

 

Анатолій Миколайович почав працювати в в Національному університеті «Києво-Могилянська Академія» у 1993 р.

Високопрофесійний викладач фізичного виховання, він був організатором і незмінним тренером секції баскетболу. З ім’ям Анатолія Миколайовича пов’язані перемоги наших студентських команд у багатьох змаганнях різного рівня. «Coach № 1» - з любов’ю називали його баскетболісти і викладачі кафедри.

Впродовж всіх років роботи Анатолія Миколайовича в Могилянці він самовіддано працював над розбудовою кафедри і університету, виховував талановиту молодь на благо незалежної України. Він користувався величезним авторитетом і загальною любов’ю студентів і колег.

 

Громада могилянців - професорсько-викладацький колектив, студенти, співробітники, адміністрація НаУКМА висловлюють глибоке співчутя родині Анатолія Миколайовича – дружині Ларисі Василівні, синам Глібу та Ігорю, рідним та друзям.

Ми завжди пам’ятатимемо Анатолія Миколайовича, як добру та світлу людину, патріота, гарного товариша, ПЕДАГОГА і ТРЕНЕРА.

Світла і Вічна пам’ять.

 

Прощання і чин погребіння спочилого відбудуться у церкві Благовіщеня Божої Матері у суботу, 24 травня, о 10:30, за адресою: НаУКМА, вул. Сковороди, 2

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна