Майстер-клас «Критичне оцінювання ресурсів інтернету»

06 червня, 17.00, КМБШ, ауд. 4-410

 

Запрошуємо студентів, співробітників, випускників та друзів НаУКМА 6 червня взяти участь у безкоштовному майстер класі, присвяченому критичному оцінювання ресурсів інтернету, що відбудеться на базі Києво-Могилянської Бізнес Школи (вул. Іллінська 9) з 17:00 до 19:00.

Захід організовано випускниками Національного університету «Києво-Могилянська академія» за підтримки КМБШ.

 

Практична методика критичного оцінювання ресурсів інтернету була розроблена для розвитку навичок критичного мислення учнів і шкільних вчителів. Зараз її можуть використати студенти і викладачі під час пошуку інформації у глобальній мережі, щоб переконатися у тому, що даному ресурсу можна довіряти і використовувати в навчальній та науковій діяльності. Набір простих і логічних критеріїв допоможе самостійно оцінити інтернет-сайт, щоб прийняти для себе неупереджене рішення: чи можна довіряти цьому веб-ресурсу? Учасники навчаться розпізнавати основні техніки пропаганди, які зазвичай використовують шахраї в Інтернеті.

 

Учасники 2-годинного майстер-класу дізнаються, що таке критичне мислення, чому слід і як саме його розвивати; отримають форми з критеріями оцінювання веб-статей; попрактикуються в їх використанні і самостійно оцінять інтернет-статті, щоб отримати висновки щодо того, які онлайнові ресурси можна вважати надійними і яким інтернет-статтям варто довіряти. В результаті учасники отримають дієвий інструмент для наукової і професійної діяльності, а також для дебатів і для того, щоб захиститися від маніпуляцій нашими гаманцями і думками.

 

Експерт – Ніна Петрівна Дементієвська, координатор освітньої програми Intel  «Шлях до успіху» в Україні, науковий співробітник Інституту інноваційних технологій і засобів навчання НАПН України, відомий і цитований український експерт й професійний тренер, погодилася безкоштовно провести майстер-клас для Могилянської спільноти. Ніна Петрівна спеціалізується на технологіях формування критичного мислення, детальніше про неї можна дізнатися тут.

 

Для участі у майстер-класі необхідно:

1) Мати з собою заряджений ноутбук/планшет з можливістю підключення до мережі Wifi

2) Попередньо зареєструватися за цим посиланням до 12:00 5 червня – поспішайте, бо участь можлива тільки для перших 30 зареєстрованих учасників!

 

За детальною інформацією звертайтесь до Наталії Гозак , випускниці МП «Екологія та охорона навколишнього середовища» (2005 р.), Голови ГО Український екологічний клуб «Зелена Хвиля» за телефоном (067)6987651 чи на е-пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна