Семінар «Стратегія власного життя» для студентів випускових курсів

19 червня, 16:00- 20:00, ауд.4-101

 

У циклі відкритих подій проекту «ПРОФІ+: адаптація студентів до ринку праці» (більше про Профі+ за посиланням) – дуже суб'єктивний майстер-клас/ Відверта розмова про кар'єру, успіх, гроші, щастя. Те, чого точно немає в підручниках.

• Персональна стратегія життя.

• Способи формування власної стратегії.

• Як краще зрозуміти цей світ?

• Як краще зрозуміти себе?

• Стратегія гармонійних відносин між собою і світом.

 

Тренери:

Євген Глібовицький

Засновник, партнер у pro.mova, аналітичного центру і компанії із стратегічного консалтингу. Один з співзасновників hromadske.tv. Випускник Києво-Могилянської Академії (політологія, 2000). До того навчався на юридичному факультеті ЛНУ ім. Франка та вивчав філософію у Блафтонському університеті (США). В першій кар'єрі – журналіст. Працював у провідних медіа України. В 2001-2004 році був одним з лідерів руху спротиву журналістів проти цензури. В 2002-2003 році разом з двома колегами придумав та розробив концепцію "5 каналу," який відігра важливу роль в Помаранчевій революції. В 2005 році "на піку" покинув журналістику, 2006 рік посвятив перенавчанню, з 2007 року зайнявся вивченням суспільних цінностей. Був співзасновником Унівської (візія для Львова) та Несторівської (візія для України) експертних груп, учасником групи в Дніпропетровську.

 

Олександра Бакланова

Керуючий партнер у pro.mova. Член наглядової ради Фонду Богдана Гаврилишина. Випускниця kmbs (MBA, 2003). До того навчалася в Східно-українському університеті ім. Даля. Була президентом AIESEC-Луганськ та віце-президентом AIESEC-Україна. Почала кар'єру із річного стажування в європейській штаб-квартирі Sony у Штутгарті. Попри пропозицію залишитись працювати у Sony повернулася до Києва, де разом із Павлом Шереметою створювала kmbs. З 2005 року працювала стратегічним консультантом самостійно та у співпраці з інвестиційним консалтингом Capital Strategy. З 2007 році стала партнером у pro.mova. Учасниця Унівської та Несторівської груп. Автор стратегій для значної частини ключових українських громадських організацій у 2012-2014 рр.

 

Для участі, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна