Зустріч Сергія Сегеди зі студентами НаУКМА

19 червня , 13:30, 1-313

 

У циклі «Могилянські історії» Сергій Сегеда, віце-президент Асоціації кріобанків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини; керуючий партнер Центру клітинної терапії «ЕмСелл»

Тема зустрічі: «Стан ринку клітинних технологій в Україні»

 

На зустрічі студенти почують про тенденції і проблематику бізнесу, про управління компанією, про вимоги та очікування працедавців від випускників ВНЗ та молодих спеціалістів, матимуть можливість поставити питання й отримати на них відповіді.

Сергій Сегеда закінчив факультет кібернетики в Національному університеті ім. Тараса Шевченка, потім вчився в Могилянці на економічному та правничому факультетах, навчання на яких завершив у 1999 і 2001 роках відповідно. Працював у юридичній сфері з 1998 по 2007 р. Після 10 років праці зрозумів, що для того, щоб рости далі, потрібно переходити або в суміжні сфери, або змінювати професію. Через 7 років після того, Сергій Сегеда є співвласником кількох бізнесів, серед яких – компанія «ЕмСелл», один з лідерів біотехнологічної галузі нашої країни. Сергій неодноразово брав участь у благодійних кампаніях випускників КМА на підтримку університетських проектів, зокрема фінансово підтримав перший випуск електронних рецензованих видань Kyiv-Mohyla Journals, який планується до випуску у липні ц.р.

 

Для участі в зустрічі просимо зареєструватись.

 

За додатковою інформацією просимо звертатися до Наталі Шумкової, керівника напряму «Комунікації з випускниками НаУКМА», Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , (044) 463-7112

 

Могилянські історії - цикл зустрічей студентів з випускниками НаУКМА. Завданнями проекту є налагодження зв’язків між випускниками та студентами НаУКМА різних випусків і поколінь, створення партнерської мережі; інформування студентів про тенденції розвитку галузі та бізнесів, в яких працюють випускники; поширення випускниками власного досвіду; допомога студентам НаУКМА в орієнтації на ринку праці та адаптації до його вимог.

 

Формат зустрічі

Тривалість - 1,5 год: виступ гостя (30 хв.) – на професійну тематику; відповіді на запитання учасників зустрічі.

Попередня реєстрація учасників дозволяє з'ясувати теми і питання, які цікавлять студентську аудиторію, обрати комфортне для проведення зустрічі приміщення (відповідно до кількості зареєстрованих осіб).

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна