Відбувся майстер-клас «Полювання на роботу» від Валерії Казадарової

У рамках прорами «Профі+» студенти випускових курсів відвідали майстер-клас «Полювання на роботу», який провела Валерія Казадарова, власник і директор компанії «Таланти для бізнесу», керівник програми «Профі+» від Асоціації випускників НаУКМА, випускниця Могилянки (політологія, 1999).

 

Під час заходу студенти дізналися про очікування роботодавців від молодих спеціалістів і отримали практичні поради щодо пошуку роботи.

Фотозвіт.

Про практичні рекомендації і інструменти у процесі пошуку роботи можна дізнатись у матеріалах майстер-класу.

Зважаючи на відгуки учасників заходу, пані Валерія запропонувала у липні провести 1,5-2-годинні тренінги у малих групах (не більше 5 осіб) для цільової роботи над практичними завданнями з пошуку роботи, складання резюме, спілкування з потенційними роботодавцями.

Якщо вас цікавить така можливість, напишіть, будь ласка, нам.

 

Відгуки учасників

Полтавцева Галина, ФПрН-6, хімія

Майсер-клас сподобався, було дуже цікаво. Щодо пропозицій і побажань, то можна було б додати більше практичних завдань (наприклад, із добровольцями провести тренувальні співбесіди).

Бовт Костянтин, ФЕН, економічна політика, випускник

В цілому добре. Дещо бракувало інформації, можливо, практичної, приклади, схеми, алгоритми.

Зінченко Оксана, ФГН-4, культурологія

Хотілось би більше практичних завдань: можливо можна було б спробувати провести пробне інтерв’ю, або зробити ще одне командне завдання. Щодо рекомендації: ДУЖЕ потрібно провести подібний, але більш практичний семінар для гуманітарних спеціальностей.

Бірюкова Сніжанна, ФГН-4, філософія

Все було ок, лекторка дуже приємна людина. Трошки забагато було загальновідомої інформації, хотілося більше її власних спостережень, роздумів і порад. Проте не вважаю, що згаяла час. Лекторка постимулювала моє бажання шукати роботу.

Комісарова Анастасія, ФСНСТ-4, соціологія

Загалом нової особисто для мене інформації було небагато, в основному акцент робився на систематизуванні, що у будь-якому випадку дуже корисно. Практичні рекомендації щодо особистих навичок та необхідного підходу дуже корисні. Багато уваги було приділено глобальним тенденціям і, на жаль, не вистачило часу почути більш детально про практичні кроки у пошуку роботи.

Гончаренко Катерина, ФГН-4, філософія

В цілому захід мені сподобався. Особливо хороші враження від "знайомства" (зокрема, роботи в групах). Ще один організаційний плюс – зворотній зв’язок із лекторкою.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна