«Білий простір» - волонтерський студентський проект шукає партнерів

 

«Білий Простір» — це простір навчання, відпочинку та можливостей для активної молоді, а також зручний майданчик для реалізації камерних проектів. Це оновлене старе приміщення біля Галереї ім. Олени Замостян в Культурно-мистецькому центрі Академії. Кожен могилянець може прийти сюди у вільний від пар час, щоб попрацювати у неформальній обстановці, а також відвідати чи організувати подію будь-якого характеру – від навчального до розважального.

 

Цей проект втілює могилянська художня студія «Антресоля»  своїми силами та за допомогою друзів і партнерів.

 

Відкриття «Білого простору» відбудеться 31 серпня, у день «Посвяти у спудеї НаУКМА».

 

Марія Кінович

Усе у «Білому Просторі» робиться відкрито і на волонтерських засадах. Ми намагаємося робити все швидко і якісно, і якщо можна щось зробити дешевше і самим, то ми так і робимо. Презентація проекту, включно з бюджетом проекту, звіт про наші дії і невеликі досягнення ми викладаємо на сторінці у facebook

Кожен може бачити те, на якому етапі зараз знаходиться робота. На сьогоднішній день вже перефарбовано двері, рами і піаніно; майже готові саморобні меблі.

Орієнтовно нам необхідно ще 3,5 тис. грн., орієнтовно – тому що не всі витрати маємо остаточне уявлення . Наші найближчі плани - до 20 серпня плануємо закупити або дістати необхідні матеріали (оракал, тканина, поролон, наповнювач для подушок, лак). До 27 серпня – маємо виконати роботи по декору (пошиття подушок, допомога із освітленням, табуретами тощо).

Звичайно, самотужки впоратись буде складно. Ми будемо раді будь-якій допомозі! Це можуть бути або кошти як на весь проект , так і на окремі статті бюджету, або самі матеріали, або окремі вироби, або фізична допомога у пошитті подушок або виробленні меблів.

Дуже дякуємо всім, хто вже став партнером нашого проекту!

І сподіваємось, що коло наших друзів-партнерів збільшиться!

 

 

Наші контакти:

Марія Кінович: https://www.facebook.com/mari.kinovych, тел. 095 636 0162

Галина Осадча: https://www.facebook.com/ohosal, тел. 096 264 4906

 

Більше інформації:

Білий Простір у facebook: https://www.facebook.com/bilyiprostir

Презентація проекту

Художня студія «Антресоля»: https://www.facebook.com/antresolya

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна