Славко Вакарчук дасть благодійний концерт у Могилянці

05 жовтня в межах благодійної кампанії «Свобода. Лідерство. Інновації. Творимо майбутнє разом!» у Києво-Могилянській академії виступить із концертом лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

 

Рішення С. Вакарчука підтримати найстаріший і водночас один з наймолодших університетів країни – не випадкове. Саме молодь є тим кращим майбутнім, яке у неймовірно важких умовах виборюють нині українці. І саме з піснями «Океану Ельзи» могилянці стояли на Майдані – з першого до останнього дня, – а зараз захищають незалежність України у складі добровольчих батальйонів, частин регулярної армії, волонтерських груп.

 

Всі кошти від концерту будуть спрямовані на облаштування у Могилянці аудиторії для дистанційного навчання, завдяки якій доступ до якісної освіти зможе отримати молодь з різних куточків Україні, зокрема з Криму та Сходу.

Облаштування такого навчального простору є складовою проекту модернізації інформаційної мережі НаУКМА «Мережі ХХІ століття», який є пріоритетним для стратегічного розвитку нашої Академії.

 

Концерт відбудеться у Культурно-мистецькому центрі НаУКМА (вул. Іллінська, 9).

Ціна квитка: 500 і 700 грн.

Місця можна замовити тут.

Оплатити квитки.

 

Благодійна кампанія «Свобода. Лідерство. Інновації. Творимо майбутнє разом!» приурочена до 400-річного ювілею Києво-Могилянської академії, котрий будемо відзначати 2015 року.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна