Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 49

Допомога студентам НаУКМА з Донбасу: створено фонд та оголошено початок збору заяв студентів на допомогу

Оголошується прийом звернень для отримання допомоги студентам НаУКМА, що походять з Донбасу і які постраждали чи зазнали втрат внаслідок збройних дій

 

Загальний розмір допомоги для однієї особи: до 8 тис. грн.

Термін дії: 2014-2015 навчальний рік.

 


Умови участі у конкурсі:

  • студент НаУКМА (бюджетна чи контрактна форма навчання);
  • походження з районів Донецької або Луганської області, що постраждали від конфлікту (постійне проживання студента або його родини);
  • студент або його близькі родичі постраждали чи стали вимушеними переселенцями, чи їхнє матеріальне становище значно погіршилося внаслідок збройного конфлікту в районах Донецької та Луганської областей;
  • підписання «Корпоративної угоди НаУКМА»;
  • виконання навчального плану (додатковий критерій);
  • участь у громадському житті НаУКМА (додатковий критерій).

Для участі у відборі студенти подають такі документи:

  • заява з обґрунтуванням необхідності надання допомоги;
  • документи, що підтверджують походження студента з Донецької або Луганської областей (копія сторінки паспорту з реєстрацією, свідоцтво про народження тощо);
  • довідку про матеріальний стан сім’ї студента й опис негативних наслідків збройного конфлікту для неї (у довільній формі)
  • документи, які підтверджують поганий матеріальний стан, факт переселення з Донбасу, знищення майна чи шкоду здоров’ю членів родини студента (за наявності).

Кінцевий термін подачі заяв та інших документів – 25 вересня 2014 року.

Заяви та супровідні документи необхідно подавати в електронній формі п. Сергію Петухову: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Попередній розгляд заяв здійснюється відбірковою комісією. Зустрічі-співбесіди з обраними претендентами та визначення отримувачів допомоги відбудеться 29 вересня 2014 р.

З питаннями звертатися до п. Олени Третякової: тел. (067)7653752, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Фонд допомоги студентам НаУКМА з Донбасу:

Створений у серпні-вересні 2014 року. Автор ідеї – Сергій Петухов, викладач Факультету правничих наук НаУКМА. До кола доброчинців, які на першому етапі долучились до обговорення ідеї та до формування бюджету фонду увійшли 11 осіб – випускники та друзі Києво-Могилянської академії: Артур Яловий (правознавство, 2007), Андрій Довбенко (правознавство, 2008), Олександр Хом’як (правознавство, 2008), Андрій Кірмач (правознавство, 2007), Володимир Сологуб (правознавство, 2007), Анастасія Штанєва (правознавство, 2012), Світлана Матвієнко (філософія, 2008) і Сергій Петухов, Іван Гречківський, Максим Кодунов, Артем Ширкожухов.

 

Кожен охочий може приєднатися до благодійників фонду і пожертвувати гроші на допомогу студентам НаУКМА з Донбасу. Для цього Ви можете внести кошти на рахунок Міжнародного Благодійного Фонду відродження Києво-Могилянської Академії:

1) внести кошти готівкою за адресою: вул. Г. Сковороди, 6, оф. 45; тел. (044) 238-27-62;

2) переказати кошти за реквізитами:

Одержувач: Міжнародний Благодійний Фонд відродження Києво-Могилянської академії

Банк: АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» в м. Києві

Р/р: 26001032

МФО: 300658

Код ЄДРПОУ: 20072119

Призначення платежу: Благодійний внесок на Фонд допомоги студентам НаУКМА з Донбасу. Без ПДВ;

3) зробити он-лайн переказ, обравши у рубриці ПРИЗНАЧЕННЯ «Благодійний внесок на Фонд допомоги студентам НаУКМА з Донбасу»

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна