Могилянка стала партнером проекту Kyivstar Business Hub

01 жовтня, о 18:00, Центр сучасного мистецтва M17, (вул. Горького (Антоновича), к.102-104

Відкритий бізнес-семінар Джонатана Холслага «Як Європі зберегти лідерство в азіатському столітті» відбуватиметься за підтримки Посольства Бельгії в Україні та Національного університету «Київо-Могилянська академія».

 

Джонатан Холслаг, професор міжнародної політики Вільного університету Брюсселя, проведе єдиний бізнес-семінар, учасники якого обговорять кризу ідеї об'єднаної Європи і місце України в процесі геополітичних перетворень. Вхід вільний. Необхідна реєстрація на сайті hub.kyivstar.ua.

Приїзд Джонатана Холслага відбудеться в рамках освітньої ініціативи Kyivstar Business Hub.

У своєму виступі відомий експерт в галузі геополітики та економіки спиратиметься на своє останнє дослідження «Сила раю: як Європі зберегти лідерство в азіатському столітті» (The Power of Paradise: How Europe Can Lead the Asian Century).


Книга професора Холслага вже отримала високу оцінку експертів і позитивні рецензії європейської бізнес-преси. Так, колишній прем'єр-міністр Бельгії Жан-Люк Дехане назвав роботу видатною, а голландський журнал Vrij Nederland охарактеризував висловлювання автора наступним чином: «Гостро, як лезо, і кристально ясно».

Крім академічної роботи Джонатан Холслаг виступав консультантом для ряду урядів країн Європи та міжнародних організацій. В 2007 і 2008 роках Холслаг був координатором Академічної мережі ЄС-Китай (EU-China Academic Network, ECAN), наукового форуму, створеного Європейською комісією. В 2007 і 2010 роках очолював багатопрофільну дослідницьку групу, яка підготувала кілька звітів про зовнішню політику Китаю для Європейського парламенту. У 2008 році займався оцінкою азіатської стратегії для Європейської комісії. Надавав консультації компаніям з Fortune 500 по стратегіях розвитку в азіатському Джонатан Холслаг – автор книг «Як Європа переживе століття Азії» (How Europe Will Survive the Asian Century, 2014), «Сила міфу» (Macht of Mythe, 2007), «Китай і Індія: перспективи світу» (China and India: Prospects for Peace, 2010) і «Гігант в капкані» (Trapped Giant, 2011).

Всі вони були добре прийняті фахівцями та отримали позитивні відгуки в таких виданнях, як The Economist, The Times, Financial Times тощо.

 

У дискусії з професором Холслагом візьмуть участь молодий-дослідник, випускник та викладач кафедри політології НаУКМА, кандидат політичних наук Іван Гомза, президент національного телеком оператора «Київстар» Петро Чернишов та голова інформаційної на комунікаційної секції Делегації ЄС в Україні Юргес Вілчінскас.

Дискусію модеруватиме політолог Тарас Березовець.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна