Школа соціальної роботи ім. Володимира Полтавця відзначає своє 20-річчя

15 жовтня Школа соціальної роботи ім. Володимира Полтавця відзначає своє 20-річчя та запрошує випускників, студентів, викладачів, партнерів та симпатиків на спілкування у дружньому колі. У програмі - благодійний аукціон, творчі виступи та конкурси, пригощання (фуршет)

 

Для того, щоб взяти участь уподії необхідно:

  • попередньо зареєструватись, що дасть можливість оргкомітету краще підготувати подію;
  • сплатити благодійний внесок на організацію заходу: 30 грн (для студентів) або 100 грн для випускників.

 

Подія відбудеться 15 жовтня 2014 року, о 18.00.

Місце проведення - Музей НаУКМА (комплекс споруд Трапезна, Поварня, Святодухівська церква - за бібліотекою Антоновичів)

 

Школа соціальної роботи ім. В.І. Полтавця - перша в Україні професійна школа у сфері соціальної роботи, є членом Міжнародної асоціації шкіл соціальної роботи (IASSW), Європейської асоціації шкіл соціальної роботи та Східноєвропейської міжрегіональної асоціації шкіл соціальної роботи (EASASSW). З 1995 року в Школі діє магістерська програма (перша магістерська програма в Україні) з підготовки соціальних працівників. Бакалаврська програма відкрилася в 1997 році. З 2010 року у ШСР діє структурована докторська програма (PhD) з соціальної роботи і соціальної політики. Навчання у Школі дає можливість отримати теоретичні знання зі спеціальності та відпрацювати свої навички на практиці. Спираючись на професійний підхід, ШСР була і залишається одним із лідерів підготовки кваліфікованих фахівців, спроможних розвивати соціальну роботу та зробити її потрібною людям. Біля 500 випускників ШСР розвивають сферу соціальної роботи в Україні, працюючи у міжнародних, державних і громадських організаціях, у сфері бізнесу.

 

У переддень ювілею випускники та викладачі ШСР виступили з ініціативою сформувати Фонд розвитку ШСР, який би підтримував різноманітні напрями розвитку школи та її проекти, і, зокрема, заснувати щорічні:

  • Професорську стипендію ім.Володимира Полатвця (25 тис. грн) – кращому викладачу ШСР та
  • Студентську стипендію ім. Володимира Полтавця (10 тис.грн) – кращому студенту ШСР.

 

Долучитись до формування Фонду можна перерахувавши благодійний внесок на рахунок Міжнародного Благодійного Фонду відродження Києво-Могилянської Академії:

Рахунок № 26001032  у АТ “Піреус Банк МКБ”

МФО 300658    Код ЕДРПОУ 20072119

Міжнародний Благодійний Фонд відродження Києво-Могилянської Академії

О4070, м. Київ, вул. Г.Сковороди, 6, оф.45

Призначення платежу: «Благодійний внесок на розвиток Школи соціальної роботи. Без ПДВ»

Внесок будь-якого розміру важливий для ШСР.

ФОРМУЄМО ТА РОЗВИВАЄМО СОЦІАЛЬНУ РОБОТУ В УКРАЇНІ РАЗОМ!

 

За додатковою інформацією звертатись:

  • щодо події - за тел. (044) 4174038; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • щодо формування Фонду - до п. Наталії Гусак (ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна