14 жовтня, в День захисника України, НаУКМА перерахував 107 тис. грн. на ліки для учасників АТО

 

Національний університет «Києво-Могилянська академія» перерахував 107 тис. грн. ініціативі Світового конгресу українців «Захист патріотів» (Patriot Defence: IFAK + Combat Lifesaver Training for Ukraine), які найближчим часом будуть використані на формування аптечок для учасників АТО.

 

Ці кошти становлять 25% від загальної суми благодійних внесків (426 тис. грн.), зібраних під час творчого вечора лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука в НаУКМА, що відбувся 5 жовтня.

 

Міжнародний Благодійний Фонд відродження КМА, на рахунку якого були акумульовані кошти, 14 жовтня, в День захисника України, здійснив переведення коштів на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Соборність» – фінансового оператора проекту «Захисник патріотів».

Переглянути платіжний документ можна за посиланням.

 

УВАГА!

Кампанія збору коштів триває до кінця жовтня.

На жертводавців, які зроблять найбільші внески протягом цього періоду чекає подарунок – альбом Океану Ельзи «Земля» з автографом Святослава Вакарчука. Перші п`ять із 12 презентованих Святославом альбомів були подаровані присутнім на вечорі учасникам АТО. Інші сім буде подаровано жертводавцям.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ!

 

Нагадуємо, проекти, підтримані Святославом Вакарчуком:

• закупівля ліків та медичних засобів для учасників АТО;

• устаткування в НаУКМА аудиторії для дистанційної освіти, завдяки чому студенти з усієї країни, в тому числі з Криму та сходу України, зможуть отримати доступ до освіти в Могилянці.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна