Відкрита лекція польського експерта з питань електронної демократії Якуба Вигнанського

03 листопада, 18:00, Бібліотека Антоновичів, к.25

 

Робоча група з розробки урядової політики в сфері розвитку е-урядування при Віце-прем’єр-міністрові за участі Державного агентства з питань електронного урядування України запрошують на лекцію польського експерта з питань електронної демократії Якуба Вигнанського.

Президент організації «Форум неурядових ініціатив» та автор банку даних громадських організацій Польщі Якуб Вигнанський проведе відкриту лекцію на тему: «Суспільство 2.0. Як використовувати публічну інформацію для контролю влади та участі у прийняті рішень».

 

Створення та впровадження е-урядування сьогодні — це відмова від зайвої бюрократії, прозорість роботи уряду та, підвищення рівня демократизації суспільства. Можливість приймати рішення та контролювати владу є в кожного громадянина розвинених країн.

Під час лекції Якуб Вигнанський розповість про проблеми з якими стикалася Польща та поділиться власним досвідом з провадження е-врядування та інструментів е-демократії.

 

Лекція відбувається за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”, Реанімаційного пакету Реформ, Громадського сектору Євромайдану та Центру розвитку інновацій Києво-Могилянській Академії.

 

Попередній запис на лекцію - за посиланням.

Контактна особа: Катерина Оверченко, тел.: 063 616 8244 

Посилання на подію.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна