Нові перемоги студентів-філософів Могилянки

 

15–17 квітня 2015 року на базі філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з філософії та релігієзнавства.

 

Участь в олімпіаді взяли три студентки факультету гуманітарних наук НаУКМА (напрям підготовки «Філософія») – Наталя Павлик (3-й курс), Марія Панченко (3-й курс), Аліса Безман (4-й курс). Під час олімпіадних змагань 40 студентів з 17 вищих навчальних закладів України (І тур – тест з релігієзнавства; ІІ тур – участь у роботі круглого столу «Стратегії сучасного філософування в Україні: виклики та перспективи») наші учасниці продемонстрували видатні результати, здобувши переконливу перемогу: Наталя Павлик посіла І місце; Аліса Безман і Марія Панченко поділили ІІ місце ще з двома учасниками з інших навчальних закладів.

Це вже третя перемога студентів-філософів НаУКМА у заключних етапах Всеукраїнських студентських олімпіад з філософії та релігієзнавства протягом 2010–2015 років!

 

Нагадаємо, що у 2010 році студентка МП «Філософія» Єлизавета Нєвєжина виборола І місце на олімпіаді в Донецьку; у 2014 році студенти МП «Філософія» Ігор Андрійчук і Ксенія Малофеєнко посіли відповідно І і ІІІ місця на олімпіаді у Києві.

 

Четвертий рік поспіль студенти-філософи НаУКМА здобувають призові місця і в заключних турах Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт з філософських наук. Не став винятком цьогорічний ІІ тур конкурсу, що відбувся в Одеському національному університеті ім. І. І. Мечникова 25–28 березня 2015 року: студентка 3-го курсу Анна Пилипюк здобула Диплом ІІІ ступеня; студенти Анатолій Шульгат (3-й курс) і Олександра Колесник (4-й курс) відзначені Дипломами учасників.

 

Вітаємо і пишаємося нашими переможцями!

Вітання і вдячність колективу кафедри філософії та релігієзнавства НаУКМА!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна