Відбувся традиційний Весняний День Донора

15 квітня, з 9:00 до 14:00, у стінах Києво-Могилянської академії під гаслом «Люблю життя, тому ділюсь» відбувся 11-й Весняний День Донора.

 

За цей час до лав Донорів Крові приєдналось 86 осіб, а прийшло набагато більше – деяким було відмовлено у здачі крові з різних причин.

Під час традиційного Весняного Дня Донора у КМА було зібрано 34 літри крові різної групи. Такий об’єм допоможе врятувати життя більше 250 осіб, адже, як відомо, один Донор крові кожного разу допомагає мінімум трьом людям, які цього дуже потребують.

День Донора – це одна з багатьох чудових традицій, яка народилися в стінах Могилянки завдяки творчому та інтелектуальному потенціалу студентів. До їхньої ініціативи завжди приєднуються декан Факультету соціальних наук і соціальних технологій і викладачі КМА. Цього разу Донорами Крові стали також працівники лабораторії «Сінево» та учні Української Федерації Йоги.

За словами одного з організаторів Дня Донора у КМА Марії Захарченко, 15 квітня більшість із тих, хто приєднався до акції, були первинним донорами. «Людей, які прийшли до нас вперше, було до 80%, і це дуже приємно. Також неймовірно приємно було і те, що Донори до останнього чекали своєї черги здати кров».

 

Ті, хто не зміг прийти на акцію 15 квітня, можуть у будь-який час внести свої реєстраційні дані у електронну форму на сайті Клубу Донорів Крові.

Про Донорство Крові можна також дізнатись на сторінці Клубу Донорів у Фейсбуці.

 

Наступний День Донора відбудеться восени 2015 року – деталі будуть доступні на сайті та на офіційній сторінці Клубу Донорів у соціальних мережах.

 

Всеукраїнська Організація Здоров’я – об’єднання творчих, прогресивних та всіх небайдужих людей до нагальних проблем України в сфері громадського здоров’я. Основною метою діяльності Організації є: сприяння здоровому способу життя та поширення культури взаємодопомоги серед громадян України на території України, та розвиток системи охорони громадського здоров′я; задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів своїх членів.

 За додатковою інформацією звертайтесь:

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. tel.: Зенченко Юлія (097) 9271022 Захарченко Марія (050) 4150416

 

Школа Охорони Здоров’я  виникла з усвідомлення негараздів у медичній галузі, напруженої потреби і щирого бажання змінити ситуацію. Розуміння необхідності створення такої Школи було в багатьох мудрих людей. Зокрема, розуміння необхідності появи фахівців, здатних застосовувати в охороні здоров’я сучасні методи аналізу політики, економічного аналізу, управління.

 email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. tel: 425-65-80

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна