Лекція "Як вирвати Україну з лап корупції? Використовуємо приклад Індонезії"

02 червня, 15:00, ауд. 1-223

Transparency International Україна та Києво-Могилянська академія запрошують відвідати лекцію унікальної людини – члена Правління TI Україна Юхані Ґроссмана, який є "громадським координатором" Комісії з питань боротьби з з корупцією і Індонезії.

 

Більше про подію за посиланням.

 

Комісія з питань боротьби з корупцією – це інститут рівноцінний українському Антикорупційному бюро.

З часів свого створення у 2004 році Комісія зробила неможливе у викоріненні корупції в Індонезії. Десятки членів парламенту, міністрів, старших суддів і цивільних службовців вищої ланки відправлено у в'язниці. Сьогодні це - державна установа, яка має високий рівень довіри серед населення. Комісія настільки популярна в Індонезії, що її знають найбільше з усіх урядових інститутів країни.

На очах Юхані Ґроссмана бідна занедбана Індонезія завдяки зваженим реформам увійшла у двадцятку найбільших економік світу. Тепер за класифікацією ООН це нова індустріальна країна. Левову частку в цих позитивних перетвореннях зіграло подолання корупції.

Юхані – людина, яка особисто „ставила на ноги” місцеве Антикорупційне бюро, та підтримувала його методично. Нині він організовує основні напрями роботи Бюро, готує кадри, шукає кваліфікованих тренерів та ресурси для плідної роботи.

Під час лекції Юхані поділиться практичними порадами про те, як Україна може запозичити досвід Індонезії у боротьбі з корупцією і яким має бути запуск Антикорупційного бюро в Україні.

 

Для реєстрації на захід просимо заповнити онлайн форму .

 

Контактна особа:

Ольга Тимченко, керівник департаменту комунікації Transparency International Україна; (050-352-96-18,) e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. м.т. 050-352-96-18, р.т. 044 -52-42, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ,www.ti-ukraine.org

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна