Гостьова лекція доктора Еліота Я. Перлмана

10 вересня, о 13.30, ауд. 6-105

 

Тема лекції доктора Еліота Я.Перлмана - «Актуальні проблеми туберкульозу у сфері громадського здоров’я».

Захід відбудеться в рамках проекту «Операційне дослідження «Свіже повітря»: залучення студентів Школи охорони здоров’я НаУКМА до підвищення ефективності національної системи контролю за туберкульозом».

 

Еліот Я.Перлман мав блискучу кар'єру, як офіцер медичної служби армії США з питань профілактичної медицини, та є експертом з охорони громадського здоров'я, зокрема, у сфері боротьби з інфекційними хворобами.

Після закінчення 27-річної військової кар'єри, д-р Еліот Якобс Перлман навчався в Гарвардській школі управління ім. Кеннеді, де здобув науковий ступінь магістра в галузі державного управління. Протягом року він викладав у Школі охорони громадського здоров'я в Білефельді, Німеччина.

Має практичний досвід у розробці політик у сфері захисту здоров’я. У 2002 році заснував міжнародну громадську організацію "Міжнародний Інститут з ВІЛ / СНІД та туберкульозу", бере активну участь в її діяльності, як Голова правління.

 

Лекційна діяльність виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), надану через проект «Посилення контролю за туберкульозом в Україні». Інформація, викладена під час презентації, не обов’язково відображає точку зору Уряду США та Агентства США з міжнародного розвитку.

 

Місце проведення:

Школа охорони здоров'я Національного університету "Києво-Могилянська академія"

(вул.Волоська 8/5, 6-ий корпус, 1ий поверх, кімн.6-105).

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна