Презентація «Одеського пакету реформ»

25 вересня, о 18.30, Києво-Могилянська бізнес школа

 

Могилянський науково-освітній центр протидії корупції в Україні, Києво-Могилянська бізнес школа та факультет правничих наук НаУКМА запрошують на презентацію «Одеського пакету реформ».

 

«Одеський пакет реформ» був розроблений командою голови Одеської обласної держадміністрації М. Саакашвілі та містить законодавчі ініціативи щодо реформування як Одещини, так і всієї країни.

 

Спікер - Олександр Боровик, радник голови Одеської ОДА.

 

В пакеті пропонуються наступні ініціативи: реформа державної служби, реформа трудових відносин, спрощена система надання адміністративних послуг, глибока дерегуляція і бізнес лібералізація, прозова приватизація, реформа земельних правовідносин, нова податкова та митна системи, впровадження система електронних закупівель.

В «Одеський пакет реформ» також входить Акт економічної свободи, що включає такі розділи як референдум, зокрема, у питаннях запровадження нових податків чи підвищення їхнього рівня; вільний рух капіталу та запровадження нової бюджетної дисципліни.

Кожна концепція пакету законодавчих ініціатив втілена в реальному проекті закону і відповідних підзаконних актах, з якими можна буде ознайомитися за допомогою спеціально створеного інтерактивного порталу, залишити на ньому власні коментарі та пропозиції до проектів.

 

Захід відбудеться за адресою: вул. Волоська 8/5, 4 корпус, 4 поверх.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна