Конкурс на грант Андрія Сивоконя

Національний університет «Києво-Могилянська академія» і Андрій Сивоконь (випускник НаУКМА 1996 року, експерт Центру Розвитку Інновацій НаУКМАоголошують конкурс на грантт Андрія Сивоконя «ЗА НАЙКРАЩИЙ ПРОЕКТ ЗАЛУЧЕННЯ КОШТІВ НА РОЗВИТОК НаУКМА» (серед проектів, що вже отримали фінансування від третьої сторони)

 

Мета: заохочувати ґрантову діяльність викладачів та студентів, а також структурних підрозділів Національного університету «Києво-Могилянська академія», та активізувати залучення коштів на розвиток університету.

 

Організаційні умови проведення конкурсу:

1. подання аплікаційних форм на розгляд конкурсної комісії – до 7 жовтня 2015 р., 19.00.

2. презентація проектів на відкритому засіданні Конкурсної комісії 8 жовтня 2015 р. о 16.00-18.30 (про місце проведення засідання буде повідомлено додатково).

3. оголошення та відзнака лауреата – День Академії, 15 жовтня 2015 р.

 

Сума винагороди – 10 тисяч гривень.

Аплікаційна форма - за посиланням.

 

Критерії відповідності для проектів-учасників:

- проект має виграти фінансування на реалізацію від третьої сторони (або отримати схвальну підтверджену резолюцію про фінансування) у період із 1 жовтня 2014 року по 1 жовтня 2015 року

- проект має бути актуальним і сприяти реалізації місії та стратегічних завдань розвитку НаУКМА або його структурного підрозділу

- одним із результатів здійснення проекту має бути популяризація НаУКМА та поширення інформації про діяльність університету серед світової громадськості.

 

Перевагу буде віддано проектам:

- у здійсненні яких передбачено участь студентів НаУКМА

- результатом здійснення яких є: створення нових навчальних, наукових або суспільно важливих програм розвиток матеріально-технічної бази НаУКМА найбільший ефект у популяризації НаУКМА серед світової громадськості.

 

Аплікаційні форми просимо надсилати на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна