Конференція «Зміни клімату, навколишнє середовище та сучасне місто»

29 жовтня, Конгрегаційна зала Староакадемічного корпусу

 

Організатори конфренеції: Посольство Франції в Україні і Національний університет «Києво-Могилянська Академія»

Захід проводиться в рамках підготовки до 21-ої Конференції Сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату (СОР 21, Париж, 30 листопада – 11 грудня, 2015 р.).

 

СОР 21 має на меті підписання нової угоди щодо запобігання змінам клімату на планеті (зокрема, підвищенню температури не більше, ніж 2°C до 2100 року), і в цьому контексті ця подія матиме глобальне значення. Для виконання амбітного завдання, яке ставлять перед собою Сторони Конференції, необхідно суттєво зменшити рівень викидів парникових газів, а це не можливо без докладання спільних зусиль на всіх рівнях - від глобального до місцевого, від науковця до простого школяра, від можновладця до пересічного громадянина. Кожен з нас робить внесок у зміни клімату, а отже кожен має зробити свій вибір - політичний, громадський, особистісний. Тому метою конфренеції буде обговорення нагальних питань змін клімату, їхніх наслідків для довкілля і суспільства, а також практичних кроків протидії змінам клімату та перетворення наших міст в осередки сталого розвитку.

 

Робочі мови конференції українська та англійська. Буде здійснюватися переклад.

Вхід вільний.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

 

Детальна програма конференції – за посиланням.

 

Організатор конференції НаУКМА – Віктор Іванович Карамушка, доцент, завідувача кафедрою екології факультету природничих наук НаУКМА ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна