Стипендії від корпорації

Студенти першого курсу факультету природничих наук за напрямками підготовки «біологія» і «хімія», що навчаються на бакалавраті за державним замовленням і за контрактом, мають можливість отримати право на стипендію від корпорації «Артеріум» в розмірі 700 гривень на місяць.

 

Для цього потрібно виконати кілька умов:

1. продемонструвати високу успішність за підсумками першого триместру (відсутність заборгованості, середній бал не нижче 86)

2. мати підписану корпоративну угоду з НаУКМА

3. до 15 грудня 2015 р. написати і подати мотиваційний лист, у якому вказати, чому вам потрібно отримати стипендію (Ірині Миколаєнко - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

4. подати підтверджуючі документи (Ірині Миколаєнко - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

 

Загалом стипендію зможуть отримати 9 студентів.

Перевага надаватиметься вихідцям із сільської місцевості, студентам із важким матеріальним становищем сім'ї, переселенцям із тимчасово окупованих територій та території наближеної до АТО, сиротам.

Тому разом із мотиваційним листом потрібно подати відповідні підтверджуючі документи.

Стипендія щомісячно видаватиметься двома частинами: у формі талонів на харчування і грошовій формі на банківську картку.

 

Лауреатів конкурсу на отримання стипендії в другій половині січня визначить конкурсна стипендійна комісія у складі представників НаУКМА та корпорації «Артеріум».

 

Києво-Могилянська академія активно розвивається як дослідницький університет і велику увагу приділяє розвиткові своїх навчальних та дослідницьких можливостей. В університеті діють численні стипендійні фонди, засновані випускниками Могилянки, приватними та юридичними особами з різних країн світу з метою мотивувати студентів та викладачів до активної дослідницької роботи.

В цьому році корпорація «Артеріум» долучилася до когорти партнерів академії. Корпорація «Артеріум» працює в галузі, що дбає про одну з найбільших людських цінностей - здоров'я та життя людини. Понад дві тисячі співробітників щодня роблять вагомий внесок у досягненні цієї гуманної мети.

«Артеріум» прагне, аби кожен пацієнт, що використовує ліки, кожен лікар, який намагається якнайшвидше подолати хворобу, кожен діловий партнер постійно відчували турботу працівників корпорації, відповідальність, і були впевнені у високій якості продукції. Саме тому в основі філософії діяльності корпорації «Артеріум»і взаємодії з кожною людиною та організацією лежить принцип «Ближче до людей».

Не впустіть свій шанс.

Скористайтеся можливістю отримати додаткову щомісячну стипендію.

 

Додаткову інформацію можна отримати у Палієнко Світлани Олексіївни, каб. 3-217, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , 425-60-71.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна