Оголошено конкурс на вакансію координатора курсу «Європейські студії»

 

За ініціативою Конгресу національних громад України у тісній співпраці з Національним університетом «Києво-Могилянська академія» планується запровадження пропедевтичного курсу «Європейські студії» для підготовки вихователів до роботи у проекті «Європейський табір» у 2016 році. Актуальність даного курсу викликана необхідністю всебічної підготовки потенційних співробітників табору, головною метою якого є формування сталого розвитку молодого покоління з огляду на європейський вимір в освіті. Основними завданнями роботи табору є відкриття нових сторінок європейського життя, зокрема: ставлення до людини, до її життя, здоров’я, родини, розвитку індивідуальних особливостей та здібностей, почуття приватності, соціальної справедливості в Європі, поваги до основних прав та свобод людини, європейський підхід до толерантності та полікультурності, ставлення до природи, до влади, до релігії та інше.

 

Досягнення поставленої мети та завдань вимагає від майбутніх вихователів відповідного рівня професійної компетентності, тому розроблена програма курсу буде спрямована на ознайомлення слухачів із сучасними європейськими цінностями, культурою, традиціями європейських країн, з парламентськими демократіями та іншими дотичними гуманітарними курсами, зміст яких є необхідними для створення програми табору.

 

За для фахової організації науково-педагогічного процесу цього курсу постала нагальна проблема у конкурсному відборі фахівця на посаду методиста-координатора (куратора), який забезпечуватиме методичну та адміністративну підтримку підготовки курсу.

Основними обов'язками кандидата на цю посаду стануть:

- розробка, планування та реалізація програми шестимісячного навчального курсу для майбутніх вихователів;

- участь у запуску та адмініструванні навчального курсу;

- забезпечення учасників курсу необхідною методичною літературою;

- взаємодія з викладачами;

- організація освітнього процесу.

 

Основні вимоги до майбутнього кандидата є:

- ступінь магістра в сфері гуманітарних наук (бажано отримана в НаУКМА);

- адміністрування освітніх проектів (планування, контроль, звітність);

- вільне володіння англійською, українською та російською мовами;

- відмінні організаційні та комунікаційні навички;

- вміння працювати з чіткими дедлайнами;

- відмінне знання Microsoft Office, Excel і Access.

 

Зайнятість: повний робочий день.

Умови оплати: за результатами співбесіди.

 

Зацікавлених осіб просимо до 10 грудня 2015 року надіслати своє резюме та супровідний лист українською мовою на електронну адресу менеджера проекту п. Антоніни Смирнової Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відкрита група "Європейський табір" у Facebook.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна