Четверта поспіль перемога "Моряків" у «Лізі Героїв»

Недільна гра із принциповим суперником для «Моряків-НаУКМА» відбулась із тижневим запізненням із-за проблем із залом.

Затримка зіграла не на руку могилянцям – семеро гравців команди не змогли прийняти участь в матчі через травми. В результаті, «Моряки» прийшли на матч лише вшістьох. Це, однак, лише згуртувало команду. Гравці команди Києво-Могилянської Академії з перших хвилин почали активно грати в захисті та прориватися під кільце суперника. Як наслідок – 30(!) втрат у команди суперника за гру та 20 очок із лінії штрафних у могилянців.

Попри такі показники, на четверту четверть «Моряки» вийшли на майданчик лише з мінімальною перевагою, і, здавалось, повинні от-от просісти із-за втоми. Однак сталося навпаки – 30 забитих очок у останній десятихвилинці і перемога 80-69 на користь «Моряків-НаУКМА».

Такий матч не залишився поза увагою Ліги Героїв, і одразу двоє гравців команди потрапило до символічної п’ятірки туру: Андрій Жеребко, який набрав вражаючих 36 очок та додав 5 перехоплень, та Богдан Витрученко, який трохи не дотягнув до трипл-дабла (16 очок, 9 підборів, 7 результативних передач). Інші 4 гравці теж внесли вагомий внесок у перемогу – Гнат Забродський набрав 18 очок та зібрав 5 підборів, Ілля Шинкаренко відзначився 10 очками, 6 підборами та одним неймовірним блок-шотом, Євген Кузенков 4 рази асистував партнерам, боротьбу на щитах продемонстрував Єгор Савченко.

 

Після п’яти турів «Моряки НаУКМА» ділять третє-четверте місце у турнірній таблиці із 9 набраними очками.

 

Наступну гру команда Києво-Могилянської Академії проведе у суботу, 21 листопада, о 20:00 у спорткомплексі КНЕУ (вул. Ежена Потьє, 18).

Суперником «Моряків» стане «Дим», найсильніша команда Ліги Героїв та Ліги Монстрів, що ще не зазнавала поразок цього року. За «Дим», зокрема, виступає Олег Салтовець, гравець збірної України з баскетболу, а також інші гравці із суперліговим минулим.

 

«Моряки» сподіваються на гучну підтримку могилянців та постараються дати гідний бій супернику!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна