Зустріч з професоркою Оксфордського університету Анжелою Євгеньєвою

27 листопада, о 15.00, ауд. 4-101.

 

Випускниця Факультету правничих наук НаУКМА розповість про особливості навчання та  дослідницької діяльності у Великобританії, а також про кваліфікаційні вимоги до англійських solicitors та barristers.

 

Організатор зустрічі - Студентське наукове товариство правників "Scholaris".

 

Професор Анжела Євгеньєва - випускниця правничих факультетів Києво-Могилянської Академії та Oxford University.

У 2013 році  в Oxford University захистила докторську дисертацію, яка  була відзначена нагородою Асоціації  правничих факультетів університетів Європейських країн за краще наукове дослідження з права ЄС, а також Міжнародною фіскальною асоціацією її дослідження відзначено серед кращих дисертацій з податкового права. За час навчання і роботи в Oxford University Анжела також отримала декілька інших академічних відзнак та стипендій.

Тепер п. Анжела Євгеньєва працює в Оксфордському Університеті, де досліджує та викладає податкове право Великобританії  та право ЄС. Одночасно вона є виконавчим редактором 6-томного видання "Право Європейсьного Союзу" , що публікується Oxford University Press, та координує Оксфордську дискусійну групу з європейського права.

Зараз  пані Анжела працює над аналізом реформи системи міжнародного податкового права, а також над книгою про прямі податки в ЄС.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна