Стипендії від Корпорації «Артеріум» отримають шість успішних студентів

 

Днями були визначені імена студентів факультету природничих наук напрямів «Хімія» та «Біологія», які отримають стипендію від корпорації «Артеріум».

 

Стипендія в розмірі 658 грн/міс. буде сплачуватися протягом лютого-червня двома частинами - в грошовій формі та у вигляді талонів на харчування.

 

Переможцями конкурсу стали:

 

Анастасія Даньшина 

студентка 1 р.н. БП «Біологія»   

Дарина Романенко

студентка 1 р.н. БП «Біологія»  

Ольга Любацька

студентка 1 р.н. БП «Хімія»      

   

 

 

 

 

Лілія Лугіна

студентка 1 р.н. БП «Хімія»

 

 

Олександр Щеглов

студент 1 р.н. БП «Хімія»

 

Юлія Руденко

студентка 1 р.н. БП «Хімія»

 

2015 року корпорація «Артеріум» започаткувала в НаУКМА стипендії на підтримку студентів факультету природничих наук напрямів «Хімія» та «Біологія». Участь у конкурсі на отримання стипендії могли взяти студенти, що навчаються на бакалавраті за державним замовленням і за контрактом. Для цього потрібно було продемонструвати високу успішність за підсумками першого триместру, мати підписану корпоративну угоду з НаУКМА і до 15 грудня 2015 р. написати і подати мотиваційний лист. Конкурсна комісія на своєму засіданні вирішила відзначити студентів, які мають найкращі результати навчання за підсумками 1 триместру.

 

Києво-Могилянська академія активно розвивається як дослідницький університет і велику увагу приділяє розвиткові своїх навчальних та дослідницьких можливостей. В університеті діють численні стипендійні фонди, засновані випускниками Могилянки, приватними та юридичними особами з різних країн світу з метою мотивувати студентів та викладачів до активної дослідницької роботи.

 

НаУКМА вдячний Корпорації «Артеріум» за підтримку студентів факультету природничих наук.

 

Більше інформації про стипендію можна отримати у Палієнко Світлани Олексіївни, каб. 3-217, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , 425-60-71.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна