Захист дисертації випускниці PhD програми "Біологія та біорізноманіття" Олени Козак

 

1 березня 2015 р. відбудеться захист дисертації випускниці PhD програми "Біологія та біорізноманіття" Олени Козак «Природні біотопи басейну р. Латориця: класифікація, порівняльний аналіз та оцінка змін».

 

Науковий керівник - Дідух Яків Петрович, доктор біологічних наук, член-кореспондент НАН України, завідувач відділу геоботаніки та екології Інституту ботаніки ім. М. Г.Холодного НАН України.

 

Це буде перший в історії Докторської школи ім. родини Юхименків захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії з екології.

Ми щиро вітаємо фахову групи PhD програми "Біологія та біорізноманіття" та її керівника – Ірину Григорівну Вишенську, яка доклала чимало зусиль для формування й розвитку третього циклу освіти природничого напрямку в НаУКМА.

 

Олена Козак успішно навчалася в Докторській школі з 2010 до 2014 р.

За темою дисертації опубліковано 11 наукових праць, зокрема 1 стаття в міжнародному журналі («Ekologia», Словаччина), який входить до наукометричної бази Scopus, 5 статей у фахових вітчизняних виданнях (в «Українському ботанічному журналі» – 1, «Науковому віснику Чернівецького університету. Біологія (Біологічні системи)» – 1, «Наукових записках НАУКМА.Біологія та екологія» – 3) та 5 тез доповідей на конференціях.

Повний обсяг дисертації становить 279 сторінок.

 

Автореферат - за посиланням.

Запрошення - за посиланням.

 

Бажаємо успішного захисту.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна