1 квітня – День сміху в Могилянці

 

Свято гумору і пісні «День Сміху в Могилянці»

 

 

1-го квітня на сцену зали 1-217 Могилянської Академії вийдуть письменники, поети, музиканти і атошники. Вони створять новий формат мистецько-розважальних подій: вечір антипутінської сатири, армійських жартів, смішних історій з волонтерського життя, а також веселої та патріотичної музики!

 

Вибір учасників невипадковий - кожен з них є бійцем гібридної війни.

 

Поети і музиканти В’ячеслав Купрієнко, Василь Лютий, Богдан Дощ, Леся Рой і гурт «Телері» останні два роки їздять із концертами до зони АТО. Вони виконають життєствердні, оптимістичні пісні – від «Путін Хелло!» до «Меч Арея».

 

Письменники і поети Оксана Самара, Павло «Паштет» Белянський і «Гіркий Лук» вже два роки розвіюють паніку від «ватної загрози», висміюють міфи і «методички» кремлівської пропаганди (згадайте-но, скільки зла Україні завдала та пропаганда!). 1-го квітня ви почуєте найсмішніші меми і афоризми від «воїнів-інтелектуалів» - від «Колоради-москалі» до «Практичного кацаповєдєнія».

 

Атошникам теж є що сказати на «День Сміху»! На цій війні - звичайні люди, не кіборги і не герої, тому з ними трапляється різне - і кумедне також! Згадайте хоча б «Женя, Женєчка, Катюша».

 

Могилянці Микола Воронін, Дмитро Якорнов з книгою «То АТО. Дневник добровольца», капітан 93-ї бригади позивний «Мад`яр» згадають найсмішніше – від горе-лікування у шпиталі до використання ящика жіночих трусів, помилково надісланого волонтерами. 

 

Автограф-сесії письменників.

 

Запрошуємо всіх на це свято!

 

Вхід вільний, кількість місць обмежена. Реєстрація на фб

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна