Успішний захист дисертації

 

25 квітня 2016 року відбувся успішний захист дисертації Якуненка Костянтина «Розвиток інтеграційної взаємодії України з Енергетичним Співтовариством: на прикладі вугільної електроенергетики».

 

 

Спеціалізована вчена рад Д 26.001.02 Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка одностайно проголосувала за присудження Якуненку Костянтину наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.02 — світове господарство і міжнародні економічні відносини.

Дисертаційне дослідження виконано на кафедрі економічної теорії під керівництвом д.е.н., проф. Бураковського Ігоря Валентиновича.

 

Якуненко Костянтин:

«У роботі досліджено Енергетичне Співтовариство як феномен європейської інтеграції в енергетиці, а також оцінено наслідки участі України в Співтоваристві на прикладі екологічної модернізації вітчизняної вугільної електроенергетики до стандартів ЄС.

У найзагальніших рисах, виконання Україною своїх зовнішніх зобов’язань перед Енергетичним Співтовариством є одночасно способом вирішення комплексних внутрішніх проблем.

Висловлюю щиру подяку своєму науковому керівникові, проф. Бураковському Ігорю Валентиновичу, за спільну плідну роботу над дослідженням. Дякую всій alma mater за роки навчання, наснагу та всебічну підтримку. Щиро завдячую спеціалізованій вченій раді Інституту міжнародних відносин за розгляд роботи та присудження на його основі вченого звання.

Висловлюю особливу вдячність деканові ФЕН Гуменній Олександрі Віталіївні та провідному спеціалістові відділу докторантури та аспірантури Забузовій Оксані Володимирівні за присутність і підтримку безпосередньо на захисті.»

 

Вітаємо Якуненка Костянтина, наукового керівника проф. Бураковського І. В. та весь факультет економічних наук. Бажаємо наснаги, плідної праці та подальших успіхів на наукові ниві!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна