Можливість навчання на магістеріумі за кошти Фонду родини Позняків

 

Вступники на будь-яку магістерську програму в НаУКМА мають можливість взяти участь у конкурсі на право навчатися за контрактом за рахунок коштів Фонду родини Позняків.

 

Переможцю конкурсу покривається вартість сплати за перший рік навчання на магістерській програмі (повністю для першого місця і/або частково для другого). Можливе продовження сплати за навчання за другий рік навчання за умови високих рейтингів (30% кращих результатів), відсутності академічної заборгованості та підписання корпоративної угоди.

 

Щоб взяти участь у конкурсі, до 6 серпня 2016 року подайте наступні документи за адресою:

м. Київ, вул. Волоська 8/5, 4 корпус, кім.102 або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. :

• заяву із особистим підписом, із зазначенням своїх П.І.Б., спеціальності, контактного телефону, електронної адреси

• мотиваційний лист

• рекомендаційний лист від наукового керівника дипломної роботи

• документи, що підтверджують потребу в стипендії про: склад родини (сироти чи багатодітні сім’ї), доходи, громадську та наукову активність, останнє місце реєстрації особи у сільській місцевості тощо

• особисті здобутки претендента в громадській, культурній, освітній сферах (якщо претендент навчався в іншому вищому навчальному закладі ніж НаУКМА, за можливості, з цього закладу).

 

В конкурсі можуть брати участь:

- вступники, які планують навчатися в НаУКМА за кошти фізичних або юридичних осіб для здобуття освітнього ступеня магістра;

- студенти, які вступали до НаУКМА, але не пройшли за конкурсом на місця державного замовлення.

 

Особливі чинники, що впливають на надання стипендії:

• соціально незахищені та багатодітні родини;

• стан матеріального забезпечення сім'ї;

• походження із сільської місцевості.

 

Детальніша інформація:

відділ по роботі зі студентами НаУКМА. вул.Волоська 8/5, 4 корпус, 102 кім. тел. (044)463-73-13 e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Фонд заснував доктор Мирон Позняк у пам’ять про своїх батьків – Юліяна та Дарії Позняків.

Від батьків д-р Позняк успадкував глибоку пошану до українського минулого і розуміння важливості розбудови освіти для майбутнього. Його батьки – Юліян та Дарія Позняки – емігрували до США у 1949 р. і відтоді стали активними членами української громади.

Юліян Позняк здобув освіту в Академії літургійного співу та хорового диригування при церкві св. Юра у Львові. Своє життя у США він присвятив служінню церковній музиці, співаючи та керуючи хором у греко-католицькій церкві ім. св. Йосифа в Чикаго.

Фонд, створений у пам'ять Юліяна та Дарії Позняків, вшановує їхнє життя та працю для збереження української церкви і спільноти у США і є важливим вкладом у розвиток української держави та освіти майбутніх поколінь в Україні.

Доктор Мирон Позняк, професор радіології та директор відділу комп'ютерної томографії черевної порожнини у відділі радіології університету Вісконсин, є автором понад 60 публікацій з комп'ютерної томографії та ультразвуку, співавтором підручника з клінічного допплерівського ультразвуку. Підручник перекладено українською мовою, і ним широко користуються в Україні.

Під час своїх численних поїздок в Україну д-р Позняк був лектором на конференціях, організованих американською організацією «Друзі радіології в Україні». Від часу їх заснування ці конференції відвідали тисячі українських фахівців у галузі медицини, і вони були відзначені Міністерством охорони здоров’я України.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна