Триває прийом документів на магістерську програму "Зв’язки з громадськістю"

 

Запрошуємо всіх креативних і талановитих, в майбутньому провідних PR-спеціалістів країни!

 

 

Зверніть увагу - є можливість безкоштовного навчання для жителів окупованих територій.

МП "Зв’язки з громадськістю» покликана надати студентам сучасні наукові знання й професійні практичні навички, розвинути і вдосконалити вміння управління процесом зв’язків з громадськістю, сформувати мотивацію до постійного самовдосконалення. Вона побудована з урахуванням нормативних документів про вищу освіту в Україні, а також міжнародних стандартів (зокрема, рекомендацій IPRA) підготовки фахівців для сфери зв’язків з громадськістю.

Програма має 30 ліцензійних місць.

Термін навчання – 2 роки.

 

Своїми знаннями із студентами діляться відомі методологи PR-науки, автори найкращих підручників і методичних посібників, фахівці, що мають багаторічний досвід роботи у міжнародних інститутах та організаціях, у сфері менеджменту та журналістики, а також відомі експерти бізнесу, державного управління, соціології та політики. Змістовні лекції, численні практичні заняття й дискусії, повноцінна виробнича практика в провідних професійних установах та організаціях дадуть змогу слухачам подолати поверховий підхід до PR як «маніпулятивної технології», оволодіти позитивною наукою, витонченим мистецтвом та етикою репутаційного менеджменту, глибше зрозуміти корпоративну соціальну відповідальність інститутів громадянського суспільства та бізнесу.

 

Здобутком програми можна вважати успішне працевлаштування випускників у відомих PR-агентствах, вітчизняних та міжнародних компаніях.

Магістрів Національного університету "Києво-Могилянська академія" запрошують на роботу кращі маркетингові і PR-компанії ще до того, як вони отримують дипломи.

Ось і зараз поступила чергова пропозиція: відома компанія "Тaryangroup" запрошує наших випускників на дві вакансії для інтернів до відділу маркетингу і комунікацій".

 

Більше інформації - за посиланням.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна