Опубліковано третій номер "Kyiv-Mohyla Humanities Journal"

 

19 липня 2016 р. вийшов третій номер «Kyiv-Mohyla Humanities Journal» , присвячений темі ідеології в гуманітаристиці.

 

У третьому числі журналу представлені матеріали як вітчизняних, так і зарубіжних науковців.

Даніел Белград та Інг Жу, Кирило Говорун, Оксана Клименко, Ольга Бертельсен, Роман Горбик, Сергій Головащенко, Наталя Шліхта, Ольга Полюхович, Роман Веретельник, Олександр Пронкевич, Андрій Любарець, Марта Богачевська-Хом’як, Людмила Запорожцева, Марія Меленчук, Шелдон Річмонд, Олена Чемоданова – автори третього числа.

 

Актуальність теми ідеології в сьогоденні висвітлена в передмові головного редактора проф. Володимира Моренця.

 

Нагадуємо, «Kyiv-Mohyla Humanities Journal» – це один із проектів англомовних електронних рецензованих видань «Kyiv-Mohyla Academic Peer-Reviewed Journals» і є першим міжнародним англомовним академічним журналом гуманітарного профілю в Україні, заснований на принципах анонімного рецензування.

З 2015 р. «Kyiv-Mohyla Humanities Journal» індексується в міжнародній наукометричній базі «Web of Science (Emerging Sources Citation Index)».

 

Даний проект фінансово підтримують подружжя випускників-могилянців Вікторія Гуменюк і Сергій Сегеда, а також Євген Уткін.

 

Дякуємо усім, хто долучився до створення номеру – авторам, членам редколегії, партнерам.

Усі матеріали першого та другого номерів часопису «Kyiv-Mohyla Humanities Journal» доступні у відкритому доступі за посиланням.

 

 Щоб швидко дізнаватися про новини проекту, вподобайте сторінку Kyiv-Mohyla Academic Peer Reviewed Journals на Фейсбуці.

З питаннями і пропозиціями звертайтеся до координатора проекту/випускового редактора Ольги Полюхович: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна