Тренінг для волонтерів з особливостей надання психосоціальної допомоги

12 по 16 вересня, м. Слов’янськ

 

Фахівці та експерти Центрів психосоціальної реабілітації НаУКМА (м. Києва та м. Слов’янська) проведуть 5-денний тренінг для волонтерів з особливостей надання психосоціальної допомоги з акцентом на формування життєстійкості (англ. resilience) на рівні фахівця, клієнта, громади.

 

 

Тренінг відбудеться за підтримки Міжнародного Медичного Корпусу в рамках реалізації проекту «Покращення сфери психічного здоров’я та психосоціальної підтримки для постраждалого від конфлікту населення на Сході України».

Мета тренінгу - підготовка волонтерів до практичної діяльності з посилення життєстійкості у постраждалих внаслідок збройного конфлікту в Україні, зокрема, внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО та членів їх родин, а також зміцнення життєстійкості місцевих громад на Сході України.

Під час тренінгу учасників ознайомлять з поняттям життєстійкості та підходами та інтервенціями до розвитку життєстійкості на рівні людини, родини, громади; з базовими принципами психосоціальних інтервенцій у надзвичайних ситуаціях. Також в учасників буде сформовано навички оцінки потреб, проблем і ресурсів клієнтів, навички розробки індивідуального плану втручання, навички консультування та психосоціального відновлення клієнтів, проведення інтервізії, моніторингу психосоціальних інтервенцій; пере направлення. Учасники в рамках тренінгу зможуть визначити напрями посилення власної життєстійкості з метою запобігання емоційному вигоранню.

 

За результатами навчання учасникам тренінгу будуть видані сертифікати Національного університету «Києво-Могилянська академія».

 

Умови участі Організатори тренінгу забезпечують проїзд, сніданки, обіди, кави-паузи впродовж п`яти днів проведення тренінгів та, за потреби, проживання учасників.

 

 

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету учасника та надіслати її за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 27 серпня 2016 року.

Підтвердження участі в тренінгу буде надіслано письмово на електронну скриньку потенційного учасника 1 вересня 2016 року.

З усіма питаннями щодо організації тренінгу звертайтеся до Вертіль Поліни (м.т. 050-724-65-40).  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна