Кращий викладач-наставник ФЕН: опитування студентів

 

Відзнака «Кращий викладач-наставник Факультету економічних наук» заснована випускником НаУКМА Тарасом Лукачуком з метою розвитку традиції наставництва, забезпечення тяглості поколінь, передання досвіду від старшого покоління до молодшого й відзначення найкращого, на думку студентів ФЕН, викладача-наставника.

 

 

Наставник - авторитетна в певній галузі людина, яка передає іншим свій досвід і знання, служить для них прикладом, сприяє розвитку навичок і набуттю високих професійних та особистісних якостей, допомагає словом і ділом, прищеплює любов до фаху і виховує почуття відповідальності (з Положення про відзнаку).

 

Лауреата відзнаки 2016 року буде визначено шляхом письмового опитування (анкетування) студентів 3 і 4 курсу бакалаврських та 1 і 2 курсу магістерських програм, яке відбудеться 17-21 жовтня ц.р.

Ім'я переможця буде оголошено на Дні факультету у листопаді 2016 року.

 

 

В анкеті студентам запропоновано назвати імена 3-х викладачів, які, на їхню думку, надали їм найбільшу підтримку у навчальному процесі й поза навчальному житті, були найбільш відкритими до спілкування та яким студенти завдячують успіхом у певній сфері свого життя. Також студенти мають вказати формати роботи, які були для них найпродуктивнішими у викладанні та комунікаціях.

Так, в опитуванні 2015 р. студенти найчастіше згадували: можливість спілкуватися особисто поза заняттями, в тому числі поза межами університету, через e-mail, соціальні мережі, скайп; групові форми роботи - проекти, завдання, презентації, розв'язування кейсів, дебати, дискусії, турніри, ігри; семінари з активним обговоренням; обговорення актуальних проблем сьогодення; прикладні практичні заняття й вправи.

 

Лауреатом відзнаки у попередніх двох років стала доцент кафедри фінансів п. Олена Прімєрова.

 

Адміністратор відзнаки - Наталя Шумкова, керівник напряму «комунікації з випускниками НаУКМА», shumkova[at]ukma.edu.ua

 

Засновник стипендії Тарас Лукачук:

- випускник НаУКМА (економічна теорія, 1997 р.), засновник відзнаки «Найкращий викладач-наставник» ФЕН (2013 р.) та премій для кращого викладача факультету природничих наук та кращого викладача кафедри англійської мови НаУКМА (2016 р.);

- президент регіону EEMEA (Росія, Україна, терція, Близький Схід, Африка) компанії Jacobs Douwe Egberts (JDE);

- у 2011-2015 рр. - віце-президент та територіальний директор Mondelez International (до 2014 року Крафт Фудз) в Україні та на Нових Ринках Східної Європи й Центральної Азії;

- з грудня 1999 року виконував обов’язки директора відділу збуту «Крафт Фудз», запроваджена ним нова структура прямої дистрибуції вважається «золотим стандартом» функції й дотепер;

- неодноразовий номінант численних рейтингів, серед яких «ТОП-100 найкращих менеджерів України» та «Найкращі керівники українського бізнесу», найкращий серед керівників компаній-виробників кондитерських виробів, один з 15 кращих топ-менеджерів України, які зробили найбільш карколомну кар'єру.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна