Добрі справи для могилянців

 

Гарною традицією для нашої спільноти у переддень новорічних та різдвяних свят стало об'єднання зусиль задля добрих справ. Для більшості з нас це час робити добро. І не тільки для своїх рідних і друзів, а й для всіх, хто цього потребує. Перш за все - для людей, яких ми знаємо і за яких вболіваємо.

 

Наші студенти вже провели кілька благодійних акцій, але зібраних коштів далеко недостатньо. Давайте разом створимо святковий настрій для наших колег і дамо їм трошки більше впевненості у змінах на краще в новому році! Задля цього об’єднаємо хай невеликі, прийнятні для кожного, можливості.

 

Могилянці, які опинились у кризовій життєвій ситуації, пов'язаній із критичним станом здоров'я, і яким потрібна допомога на лікування:

1. Мар'яна Пиріжок (випускниця програми «політологія», 2013).

Студенти організували День гарячого чаю у KMArt Space та «Благодійний Аукціон побачень'16» і зібрали для Мар’яни 55 605 грн. 

2. Вадим Михалевич, викладач кафедри математики.

Спудейське братсто провело акцію «Митець до кави», було зібрано 18 тис. грн. 

3. Олена Алімарданова, працівниця студентської їдальні КМА.

Спудейське братсто організувало бал-маскарад у Колонній залі КМДА і передало на лікування п. Олени 7 200 грн. 

4. Наталія Ксьондзик (випускниця БП "філологія", 2006 та МП "літературознавство", 2009). 

 

Кошти можна надсилати на особисті рахунки, оголошені у розділі Допоможи могилянцю! на сайті НаУКМА. 

 

Студенти НаУКМА також традиційно організовують новорічні благодійні акції для дітей з дитячих будинків, запрошують долучатися та просять допомоги в поширенні інформації:

• Спудейське Братсво Могилянки оголосило акцію «Миколайчик для дітей» - збирають іграшки, речі, книги та канцелярські вироби для дітей із дитбудинків, які підтримують кілька років поспіль. Подарунки приймають в офісі СБ, 4-107.

Контактна особа – Ірина Наумук, голова СБ.

Марія Васильєва (філологія,4) запрошує приєднатись до благодійного проекту «Свято у твоїх руках» для малюків з Київського обласного центру соціально – психологічної реабілітації дітей «Узин» та Дитячого будинку сімейного типу родини Федоряка. Просто оберіть дитинку на сайті, а з 19 по 21 грудня залишайте подарунок в Kmart Space.

Контакти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Прохання – максимально поширити інформацію!

 

Додаткова інформація:

Наталя Шумкова shumkova[@]ukma.edu.ua  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна