Могилянці - серед найвпливовіших вчених України

 

Міністерство освіти та науки спільно з компанією «Clarivate Analytics» (колишній підрозділ з наукової власності та науки «Thomson Reuters») та Національною академією наук відзначили нагородами «Лідер науки України 2016. Web of Science award» найвпливовіших вчених, наукові журнали та організації України.

 

 

У семи номінаціях премії удостоїли 34 лауреати, які працюють на високому рівні й гідно представляють українську науку в світі.

 

Відзнакою у номінації «Вчений України. За значні успіхи в галузі суспільних наук" відзначено Тетяну Олександрівну Ярошенко, к.і.н., віце-президента НаУКМА з наукової роботи та інформатизації.

 

Першою в номінації «Вчений України. За значні успіхи» свою відзнаку також отримала наша колега, директор Інституту молекулярної біології і генетики НАН Ганна Єльська. З цим інститутом НаУКМА започаткувала та ліцензувала цього року спільну міжінституційну програму підготовки PhD у галузі "Молекулярна біологія, системна біологія".

 

У цій же номінації відзначений директор Інституту фізіології ім. О.О.Богомольця НАН України Олег Кришталь. З Інститутом фізіології НаУКМА також започаткувала спільні міжінституційні програми підготовки PhD - "Біофізика" та "Фізіологія".

 

Вітаємо, дорогі колеги, та бажаємо нових здобутків!

 

Детальніше про подію та відзнаку - за посиланям.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна