Відкриття Днів науки НаУКМА-2017

23 січня, о 15:00, Конгрегаційна зала Староакадемічного корпусу

 

Дні науки є найважливішою подією року в академічному календарі Могилянки.

 

Фактично, це підбиття підсумків цілорічної дослідницької роботи науковців університету, презентація її результатів академічній спільноті, визначення напрямків наукового пошуку на рік наступний.

Дні науки НаУКМА дають студентам, аспірантам та молодим науковцям простір для наукового дебюту, старшим колегам-науковцям - чергову змогу подискутувати, підбити підсумки минулого року й визначити напрями досліджень на наступний рік.

Всі заходи Днів науки традиційно є відкритими, тож до участі в них запрошуються всі охочі, причому не лише члени могилянської спільноти, а й студенти та дослідники інших вишів.

 

Дуже напружена двотижнева програма зимової сесії Днів науки в НаУКМА триває з 23 січня по 07 лютого і включає конференції, семінари, круглі столи і т.д. , які будуть проходити в університеті та за його межами впродовж всього року!

 

Цьогоріч Дні науки відкривають дослідники Факультету соціальних наук і соціальних технологій:

23 січня о 15:00 в Конгрегаційній залі Євген Федченко, Тамара Марценюк та Віра Чернобровкіна презентують результати своїх досліджень.

 

Запрошуємо вас долучитися до заходу відкриття Днів науки 2017 і дізнатися "з перших вуст", що досліджує та вивчає Могилянка! 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна